2777
2789
عنوان

کسی بیمارستان مهدیه برای ناباروری رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5570 بازدید | 46 پست
آره مراکز دولتی همینن  اگه میتونی برو مراکز رویان

اونجا هزینه خیلی زیاده

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران خیابان مطهری ابتدای میرزای شیرازی ساختمان ۱۱۱ پلاک۲۱۱ طبقه۲

ممنونم گلم 😘 اسم دکترش چیه

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
 ان شالله ک نتیجه خوبی بگیری

انشالله ممنونم گلم

مدیرجان

من اوایل پیش یکی دیگه میرفتم میگف بایدبری عکس رنگی ولی این میگه لازم نیس اخه من کیست دارم قشنگ گفت عمل کن

بعدش هم گفتم من باردارمیشم گفت ان شالله نتیجه میگیری امیدت ب خداباشه..فقط صبروحوصله زیادمیخوادپیش این دکتر

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
عزیزم انشاالله خدا هرچه زودتر ی بچه سالم بهت بده  اللهم صل علی محمد و آل محمد

انشالله ممنونم عزیزم از دعا قشنگت 😘🌷

مدیرجان من اوایل پیش یکی دیگه میرفتم میگف بایدبری عکس رنگی ولی این میگه لازم نیس اخه من کیست دارم ق ...

ی سال نیم منتظر هستم ی سقط داشتم 

امیدت فقط ب خداباشه این دکترهاوسیله ان 

همش رابسپاربه خدا مطمئن باش ب موقع ی بچه سالم بهت میده

اگه دعاوچیزمیخونی بشین چهل روز زیارت عاشوراوسوره حضرت مریم بخون یکی ازدوستام نتیجه گرف منم دارم عاشورامیخونم

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘
 اهان من یکساله 

انشالله ی بچه سالم و صالح خدا بهت میده