يه سوال در مورد تري جي دارم، خط من همراه اول دايمي هست، چندساله كه با ستاره ٧٨٠ دارم طرح ميزنم، نزديك يه هفتست كه همش خطا ميزنه، يني تا مرحله واريز ميرم ، مرحله آخرو كه زدم مينويسه كدخطا و نميشه ،
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب اگه با ارن طرح بزنم چطورين؟ سر فيشم ميره؟ چون ميخوام همون موقع طرح زدن از خيابم كم شه، وگرنه بذار ...
نمیدونم
من خودم اعتباری دارم
ولی فک کنم روی فیش بیاد
ستاره 730 مربع رو بزن
اون رو فیش نمیاد فک کنم
تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁 دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀