2777
2789
عنوان

بسته اينترنتي

61 بازدید | 4 پست

سلام

بامداد  به خير

يه سوال در مورد تري جي دارم، خط من همراه اول دايمي هست، چندساله كه با ستاره  ٧٨٠  دارم طرح ميزنم، نزديك يه هفتست كه همش خطا ميزنه، يني تا مرحله واريز ميرم   ، مرحله آخرو كه زدم مينويسه كدخطا و نميشه ، 

ميشن راهنماييم كنين؟   

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

با ستاره 100 مربع طرح بزن عزیز

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
با ستاره 100 مربع طرح بزن عزیز

سلام

ممنونم از جوابتون

خب اگه با اون طرح بزنم چطوريه ؟ سر قبض خطم  ميره؟ چون ميخوام همون موقع طرح زدن از حسابم كم شه، وگرنه بذارم بياد روي فيش يه دفعه مبلغ زيادي ميشه

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه با ارن طرح بزنم چطورين؟ سر فيشم ميره؟ چون ميخوام همون موقع طرح زدن از خيابم كم شه، وگرنه بذار ...

نمیدونم 

من خودم اعتباری دارم

ولی فک کنم روی فیش بیاد

ستاره 730 مربع رو بزن

اون رو فیش نمیاد فک کنم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀