2777
2789
واسه من بارداریه اولم سه قلو بود تلفکی ها یکی یکی ضربان قلبشون متوقف شد

آخییی عزیزمممم

طفلکیا😭😭😭😭

جیگرم کباب شد😢😢😢

منم گفتن بارداریم پوچه و دفع میشه

الانم زیر دلم سمت راست تیر میکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخییی عزیزمممم طفلکیا😭😭😭😭 جیگرم کباب شد😢😢😢 منم گفتن بارداریم پوچه و دفع میشه الانم زیر دل ...

فکر نکنم دفع بشه واسه منم هشت هفته بود قلبش تشکیل نشده بود رفتم بیمارستان با قرص سقط کردم

آخییی عزیزمممم طفلکیا😭😭😭😭 جیگرم کباب شد😢😢😢 منم گفتن بارداریم پوچه و دفع میشه الانم زیر دل ...

درکت میکنم خیلی سخته شوهرم هنوز افسردس خیلی ناراحت شدیم

عزیزم باردلری پوچ کلا جنین تشکیل نمیشه فقط ساکش تشکیل میشه

میدونم ولی اندازه ساک حاملگی و ضخامت رحمت در حد همون شرایط منه واسه من اندازه ساک ۲۲ میلی بود و یه جنین اندازه کنجد توش بود

آره کلا سر هر دوتاش از همون اولش لکه بینی داشتم.

منم همینجوری بودم اولی توی۵ هفته شد لکه بینی بعد عدم رشد دومیم توی۶ هفته شد لکه بینی و ضربان قلب پایین  همه ازمایشارو دادم جز همین انعقاد و ایمنی دکتر گف نمیخاد بدی باردار شی بت امپول هپارین میدم 

خداکنه مال منم مشکل همین باشه

لکه بینیات چجوری بود قهوه ایی تیره اولش بود؟

منم همینجوری بودم اولی توی۵ هفته شد لکه بینی بعد عدم رشد دومیم توی۶ هفته شد لکه بینی و ضربان قلب پای ...

آزمایش بدی بهتره عزیزم.لکه بینی هام فک کنم اولش قهوه ای بود ولی بعدش به مرور بیشتر شد تا قرمز روشن شدو زیاد شد خونریزیم و نهایتا سقط شد.

انشاءلله بارداری بعدیت سالم باشه عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
آزمایش بدی بهتره عزیزم.لکه بینی هام فک کنم اولش قهوه ای بود ولی بعدش به مرور بیشتر شد تا قرمز روشن ش ...

اره منم دقیقا همینجوری بودم حالا دوباره میرم پیشش میگم واسم بنویسه تروخدا دعا کن مشکل منم این باشه خیالم راحت شه شرایط منم دقیقا مث تو بوده

اره منم دقیقا همینجوری بودم حالا دوباره میرم پیشش میگم واسم بنویسه تروخدا دعا کن مشکل منم این باشه خ ...

انشاءلله درست میشه عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍