2777
2789

برادرم اومده دنبال پیانو میگرده برای بچه ی صاحب کارش😐

و من برای اولین بار از ته ته تههههه قلبم حسادت و حس کردم

که چرا من نمیتونم خیلی از خواسته های بچه م و برآورده کنم و یکی مثل این میلیونی خرج ی وسیله برای بچه ش میکنه

میدونم احمقانه س میدونم حس اشتباهیه اما کل وجودم پر شده از این حس

و حتی خودم و سرزنش میکنم که چرا بچه دار شدم 😞

تو هم که هردفعه که مارو میبینی پر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم.نمیشه بهت چیزی گفت،من مادر نیستم اما میدونم که پدر مادرا بهترینهارو برای بچه هاشون میخوان.

امیوارم خدا به قد کرم و خداییش نه به اندازه بندگی ما به همتون روزی بده تا برای بچه هاتون خرج کنید.

همیشه میگن بالاتر از خودتو نگا نکن باعث ایجاد حس نا امیدی میشه.سعی کن ی نگاهی به حالو روزه پایین تریا بندازی ک توانایی برطرف کردن نیاز های اولیه بچه هاشونو ندارن 

میدونی منم همیشه فکر میکنم همچین حسی برا بچه ام داشته باشم و بعد ها حس حماقت کنم برای دنیا اوردنش . بخاطر همین بااینکه بچه دوستداریم و دست نگهداشتم . عزیزم غصه نخور فدای دلت بلاخره همیشه دنیا یجور نمیچرخه

همیشه همین طور بوده عزیزم ثروت دست یک عده خاص هستش و بقیه مردم دارن فقط معمولی زندگی میکنن میفهممت منم یه مادرم دلم میخواد همه آرزوهای دخترم برآورده بشه آرزوهای خودم که توی این جامعه به باد رفت 😔😔😔