2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک ۵ ساله😢😢

1906 بازدید | 10 پست

بخدا دیگه خسته شدم دو هفته ای میشه که دخترم بدون هییییچ علائم دیگه ای به شدت کم اشتها شده😭

خیلی کم غذا میخوره همش ایراد میگیره از غذا  و بیشتر از چند قاشق نمیخوره اصلا

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

پسر منم منو روانی کرده عصر مهمونی دورهمی دعوت بودیم هیچی نخورد فقط ژله و کیک فقط چیزهای مضر دوست داره سعی میکنم خیلی خیلی کم بهش بدم ولی بازم همش در حال ایراد گرفتن از غذاست

پرستار nicu

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم منو روانی کرده عصر مهمونی دورهمی دعوت بودیم هیچی نخورد فقط ژله و کیک فقط چیزهای مضر دوست دار ...

بخدا دیگه گریه ام گرفته

هربار سفره رو باز میکنم غم دنیا میریزه به دلم

بخدا دیگه گریه ام گرفته هربار سفره رو باز میکنم غم دنیا میریزه به دلم

من غذا خوردنش 45دقیقه طول میکشه تا تموم شه ظرف غذاش به زورم نمیدم ولی وسطش خیلی حرف میزنه یا میگه این نمیخوام اونو نمیخوام بعضی وقتها کم میارم جمع میکنم از جلوش

پرستار nicu
قربونش بشم میگم همش هم دارو وشربت نده میخوای برو عطاری یه چیز گیاهی بگیر یاچیزی باشه که تو غذاش ق ...

بخدا سرسفره گریه ام گرفته بود نمیدونی که چقدر اعصابم خورده

تو اینترنت از بدغذایی کودکان سرچ کن شاید خودت بفهمی چشه یااینکه یه بار پیش یه دکتر سنتی که طب اسلام ...

چی بگم والا

یه ماهه ترشی ترشی میکرد الان که کلی ترشی درست کردم که بهانه ترشی غذا بخوره هیچ ترشی هم نمیخوره😑

چی بگم والا یه ماهه ترشی ترشی میکرد الان که کلی ترشی درست کردم که بهانه ترشی غذا بخوره هیچ ترشی هم ...

میخوای فردا زنگ بزن حسابی با لیلا مشورت کن

لیلا اینجور چیزا خیلی بارشه که سر بچه هاش پیاده میکنه نتیجه میده

ببین اون چی میگه