2777
2789

سلام،،،،،من پارسال اواخر اسفند موهامو کوتاه کردم و رشدش خیلی خیلی‌کم بوده ،، زیاد اهل رنگ کردنم نیستم امسال یه بار موهامو رنگ گذاشتم

اگه این مشکلو داشتین چطور رشد موهاتونو به حالت قبل برگردوندین؟ 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین ب۵ بالای ۲۰۰ درصد.باعث بلند شدن مو می شه.

چطوری مصرفش کنم؟؟

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
زینک بخور گلم،ازینا که دونه زرد توشه

من یه مدت ازون صورتیا میخوردم البته اونموقع ریزش داشتم که حل شد،،،یادم رفته چطور مصرف میکردمش

شما نحوه مصرفشو میدونید؟

شربت ب کمپلکس.یا قرص زینک پلاس یا....

منظورم اینه که روزانه باید مصرف شه؟؟ و اینکه چ مدت مصرفش کردین؟

ویتامین ب تو بدن ذخیره نمی شه.باید روزانه مصرف بشه.من تقریبا همیشه مکمل می خورم.

ممنونم عزیزم