2777
2789

سلام خانما ببخشید یه سوال بدجور ذهنمو درگیرکرده من چند روزه دارم کالری شماری میکنم کالری تثبیتم۲۰۰۰تاس ولی برای کاهش وزن باید۱۱۰۰تا بگیرم ورزش خاصی هم نمیکنم فقط یک مقدار پیاده روی ولی من درطول روز حدود ۸ساعت سرکاراپراتور دستگاه هستم سرپا وایمیسم وهمون سرجای خودم درحال حرکتم ومداوم پشت سرهم دستم درحال حرکته حالا تو نت گفته حتی اگه سرپا وایسی ۱۰۰کالری میسوزونی یعنی من ۷۰۰ یا ۸۰۰ کالری میسوزونم باید اینو تو کالری شماریم حساب کنم؟؟

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلی

خب یعنی به ۱۱۰۰ تا این ۷۰۰ تا هم اضافه بشه البته به استثنای روزهایی که تعطیلم؟

خدایا میشه به اونایی که میخان بچه بدی میشه همجوری که واسه من معجزه شد واسه اونام بشه قوربونت برم که اینقد مهربونی یه نگاهی

[QUOTE=79467212]نه کارای روزمره روحساب نکن فقط ورزشات[/QUOTE پس کاربیرونم جزعش نیست؟

کارهای روزمره رو حساب نکن.چون پایه رو ۲۰۰۰ زده یعنی تحرک داری ورو اون حساب کرده.

یه کاری کن یه دوروز کالری مصرفی رو ۱۲۰۰ بگیر ببین کم میکنی یا نه.

خودت میفهمی بعد چند روز که چقدر کالری باعث کاهش وزنت میشه

پس یه چندروزی همون ۱۱۰۰تا میگیرم کارای روزمره هم نادیده میگیرم ببینم نتیجه میده