2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان 

من یخچال الکترو جنرال یاری خریدم البته بهش میگفتن جنرال یا الکترو جنرال

به من گفتن بردش سامسونگه و موتورش المانیه در خال که همش دروغ بود 

من از تهرانسر خریدم 

فروشنده هم از تبریز بود کلی مغز منو شستشو داد که این یخچال دوقلو عالیه و گارانتیش محشر ه

در حالی که از روز پنجم نصب ارور داد بعدشم ازش یخ میفتاد بیرون خلاصه کلی گوشت و مرغهام خراب شد نمایندگی هم میگفت اینا همینن کار مارو انجام که ندادن هیچ ادعا کردن همینه که هست منم با کلی دوندگی و شکایت از فروشنده و شرکت تونستم یخچال دوقلو رو پس بدم و رفتن برند امرسان خریدم خدارو شکر عالیه 

شما اشتباه منو نکنید 

من بیچاره شدم لطفا برند الکترو جنرال یاری یا هر چیز مشابه این اسمو نخرید 

برند معتبر بخرید 

سلام دوستان  من یخچال الکترو جنرال یاری خریدم البته بهش میگفتن جنرال یا الکترو جنرال به من گف ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

اتفاقا آگهی هاش تو دیوار پره و قیمتشم پایینه

منم میخواستم یخچالمو عوض کنم و گفتم شاید خوب باشه ولی با نظر شما و بعضی نظرات دیگه کاملا نظرم عوض شد

اصلا گول این برند جنرال رو نخورید

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

تعمیر یخچال جنرال الکتریک | تعمیرات یخچال جنرال الکتریک

نمایندگی مجاز تعمیرات جنرال الکتریک، با ساخت یک تیم قوی که متشکل از افراد تعمیرکار متخصص و آشنا با این برند هستند و همچنین تجربه زیادی در تعمیر محصولات جنرال الکتریک دارند، نسبت به تعمیر لوازم خانگی شما اقدام می کنیم. از سوی دیگر نمایندگی جنرال الکتریک ما با سرویس 24 ساعته در تمام تهران و اطراف آن در کوتاه ترین زمان ممکن حتی در روزهای تعطیل باعث آرامش خاطر شما می شود. و شما دیگر نگرانی در خصوص تعمیر وسایل نخواهید داشت. بنابراین در هرکجای تهران که باشید برای سرویس تعمیرات محصولا این برند کافیست فقط با نمایندگی مرکزی ما تماس بگیرید.