ممنونم ازهمه اونایی ک ایت کرسی خوندن دعاکردن ودلشون برای دختر مرضیه سوخت ب برکت دعاهای شما دوستم ب هوش اومده و ساعت ۴ بعد معاینه دکترش شاید ببرن داخل بخش ازتون ممنونم الهی دلتون شاد و لبتون خندون باشه
شانس آورد وگرنه هم این دنیاش نابود بود هم اون دنیاش
بعدا باهاش صحبت کنید
شاید افسردگی داشته
نزارید دوباره این کارش رو تکرار کنه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
خدارو هزار بارشکر بخدا ماهم خوشحالیم از خوشحالی شما
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
الان تاپیک قبلیتو خوندم.اول اینکه واقعا خداروشکر که دوستت حالش بهتره.دوم اینکه بعضیا تو تاپیک قضاوت کرده بودن.باید بگم ایا اونا تا حالا کسیو دیدن که جلوشون خودکشی کنه؟اگه ندیدن پس نمیتونن مطلبو درک کنن.من دیدم.حال و رفتار طرف خیلی وحشتناک و شوکه کنندس.تا جاییکه طرف مقابلش عملا ممکنه هنگ کامل بشه و نتونه هیچکاری بکنه.قضاوت کار خداست و اینکه تا جای کسی نباشیم نمیتونیم بفهمیم حالشو.راه حل ها فقط از بیرونه
خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇