2777
2789
عنوان

علت ضخیم نشدن دیواره رحم

327 بازدید | 12 پست

من دیوارم ضخیم نمیشه . کیا با همچین مشکلی روبرو بودن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم علتش کمبود استروژن باشه رازیانه امتحان کن بعد سونو بده ببینم تاثیری داشته

گلم رازیانه شیر سویا استرادیول اکویین و ... همه چیز مصرف کردم ولی بالاتر از پنج نمیشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چ بد از دکترتون مشورت بگیرین ان شاالله مشکلتون حل بشه

حل نمیشه گلم خیلی تلاش کردم . دوسال پیش کورتاژ خشن داشتم بخاطر همون ضخامتم دیگه بالا نمیره

برا خدا سخت نیس ان شاالله ک بشه

الان دو سال بعد از کورتاژه ک نشده

سلام عزیزم میدونم تاپیک برا چند سال پیشه

منم مشکل شمارو دارم 

میشه بگین چیکارکردین درمان شدین؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم میدونم تاپیک برا چند سال پیشه منم مشکل شمارو دارم  میشه بگین چیکارکردین درمان شدین ...

عزیزم نمیدونم چطور بالا رفت

ماهی ک باردار شدم قرص واژنی واژیفوم استفاده کردم و ضخامت شدش هشت دیگه نمیدونم از قرص واژیفوم بودش یا ن

ولی حتما دیگه از همون بودش.

شمام میتونی ب دکتر بگین ک اینو بهتون بده

شاید خدا خواست و ضخامت کلفت شد ان شالله

عزیزم نمیدونم چطور بالا رفت ماهی ک باردار شدم قرص واژنی واژیفوم استفاده کردم و ضخامت شدش هشت دیگه ن ...

سلام گلم

اتفاقا این ماه از همین قرص واژینال استفاده میکنم روزی چند تا استفاده کردی؟

من روزی دوتا استرادیول میخورم دوتا واژیفم

خداروشکر ک باردار شدی خداحفظش کنه 😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام گلم اتفاقا این ماه از همین قرص واژینال استفاده میکنم روزی چند تا استفاده کردی؟ من روزی دوتا ا ...

من از روز سوم پریود احتمالا روزی یکی

من از روز سوم پریود احتمالا روزی یکی

من شبی دوتا دعاکن بره بالا آندومترم

خیلی غصه شو میخورم