2777
2789

بزارین از اولش تعریف کنم چند وقت پیش عروسی دوست نزدیکم بود اون موقع همسرم بیکار بود شرایط خوبی نداشتیم بخاطر همین نرفتیم،منم میتونستم تنهایی برم اما نرفتم،الان آخر همین هفته پنجشنبه عروسی دوست همسرمه جمعه هم عروسی دخترعموشه،شوهرم به رفت و آمدایی که داریم میگه هزینه اضافه ولی میگه عروسی یباره الان من دوس ندارم برم امکانشم هست که اگه من نرم بره عروس دوستشو موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی دوستش نرین بگو هزینه اضافس اما اگه اصرار داره بره تنهاش نزار باهاش برو.

عروسی دختر عمو هم که واجبه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اگه شوهرت ميره باش برو ما كه هر عروسي دعوت شيم با كله ميريم مخصوصا عروسي دوستامون كه خيلي خوش ميگذر ...

منم خیلی دوس دارم برم و شاد باشم و خوش بگذرونم اما اون واسه دوستای من اینجوری نبست

عروسی دوستشو حق داری نری

اما دختر عموش زشته نریت یعنی شوهرت تخلاقش جوریه که مثلا عروسی دختر عموی شما باشه بازم میگه هزینه اضافیه و نمیاد؟

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن