خانمه_شگفت_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 عنوان خانوما لفطا😋 131 بازدید | 17 پست دوستان کسی از کاپ قائدگی استفاده کرده ؟نظرتون راجعبش چیه؟ خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست 1397/10/22 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمنگولاییییییی عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1693 به نظرم همون نوار از همه بهتره بقیه چیزا مشکل زاست، بنظدم حال بهم زن هم هست و ممکنه سرطان بگیریم ❤
خانمه_شگفت_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 😨 وا😂 خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17806 نه خیلی چیز بیخودیهخون تو بدن میمونه و لخته میشه و کثیف کاری میشههی باید خالی کنیبدتر عفونت میاره شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
خانمه_شگفت_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 به نظرم همون نوار از همه بهتره بقیه چیزا مشکل زاست، بنظدم حال بهم زن هم هست و ممکنه سرطان بگیریم نواربهداشتی خودش مورد داره خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
خانمه_شگفت_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 نه خیلی چیز بیخودیه خون تو بدن میمونه و لخته میشه و کثیف کاری میشه هی باید خالی کنی بدتر عفونت می ... خونه بدن تو بدن چجوری لخته میشه؟؟؟؟ خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17806 نواربهداشتی خودش مورد داره زود زود عوض میشه و تو بدن نمیمونههر چیزی بذاری عوارض داره پارچه هم بذازی پرز دارهببین کدومشون بهتره شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
خانمه_شگفت_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 زود زود عوض میشه و تو بدن نمیمونه هر چیزی بذاری عوارض داره پارچه هم بذازی پرز داره ببین کدومشون به ... من ب نوار بهداشتی حساسیت داره ب هر برندیش با هر قیمتی میخوام اینو بخرم ولی منتظرم نظرات و بشنوم خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
صدف۶۸ عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 17806 خونه بدن تو بدن چجوری لخته میشه؟؟؟؟ خونی ک جریان نداشته باشه لخته میشهدون خونی ک تو کاپ میریزه راکده و جریان ندارهمن اصراری ندارم . دوس داری استفاده کن شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
خانمه_شگفت_انگیز مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 خونی ک جریان نداشته باشه لخته میشه دون خونی ک تو کاپ میریزه راکده و جریان نداره من اصراری ندارم . ... خب رو نوار بهداشتی ام اینجوریه تازه بو بدم میده پ چ کنم 😕 خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 خونه بدن تو بدن چجوری لخته میشه؟؟؟؟ وا برو کلمه آمبولی رو سرچ کن تا ببینی خون چجوری تو بدن لخته میشهخون پریودی که دیگه پرواضحه 🧚♀️