2777
2789

سلام خانم ها من خودم ۲۲ روز از قاعدگیم‌گذشته یعنی ۷ روز دیگه دارم به پریود بعدی علائمی که دارم یه درد کم توی سینه هامه  اما تهوع دارم و دو سه شبه هر لحظه فک میکنم الانه پری بشم هرکدوم مایل بودین علائمتون بگید اینجوری دلگرم میشیم

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 9 و 11 اقدام داشتم 24 موعدمه

یه مدت بعد اقدام سوزش سمت راست داشتم و 2 روز سردرد خفیف و مداوم ولی دیگه فعلا هیچ علائمی ندارم منتظر دوشنبه هستم

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

دوره هات سی روزست؟ چه طولانی! مال من 26 روزست، ماه اول اقدامم و فردا روز موعدمه، یه هفتست حس میکنم همین الانه که پری بشم رو مخمه اصلا! شوهرم میگه داری به خودت تلقین میکنی

آخه من تا حالا ترشح قبل پری نداشتم این بار دارم واسه همین همش حس میکنم الانه بیاد

من هیچ للایمی نداشتم عین هر ماه بودم جوری ک اصلا نفهمیدم تاپیک زدم الان واسش بخون

یعنی میشه بدون هیچ علائمی باردار بود؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
من امروز موعدمه بی بی هام منفی شدن میشه برام دعا کنید😔😔😔 خیلی علایم داشتم درد تخمدان ک ...

شاید لقاح دیر صورت گرفته گلم نگران نباش خدا بزرگه شاید باردار باشی دو سه روز دیگه اگه پری نشدی باز بی بی بزن

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
دوره هات سی روزست؟ چه طولانی! مال من 26 روزست، ماه اول اقدامم و فردا روز موعدمه، یه هفتست حس میکنم ه ...

منم 30 روزم واقعا سخته وقتی دوره ات طولانیه

دوره هات سی روزست؟ چه طولانی! مال من 26 روزست، ماه اول اقدامم و فردا روز موعدمه، یه هفتست حس میکنم ه ...

منم ترشح غلیظی دارم من یه کم تهوع هم دارم اما خییییلی کم بیشتر بو ها رو حس میکنم

من علائم نداشتم به جز کشیدگی و درد زیر دل

شما الان چند هفتته؟مبارکت باشه عزیزم 

چندم پری بی بی زدی مثبت شد؟

من میخوام یک هفته به پری بعدی بیبی بزنم 🙁

منم ترشح غلیظی دارم من یه کم تهوع هم دارم اما خییییلی کم بیشتر بو ها رو حس میکنم

من همیشه قبل پری تهوع و بیحالی و ورم و سر درد دارم واسه همین نمیشه بگم اینا علائم بارداری باشه، تنها تغییرم همین ترشح هاست، حالا میگم نکنه باردار نشدم که هیچ عفونت نگرفته باشم!!!!!!!!!!!