2777
2789
عنوان

بیاین سفره باب الحوائج علی اصغر ع

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 314 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۰۰۰تابه نیت فرج امام زمان و نی نی دارشدن همه منتظرا وخودم که یه ساله منتظرم

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

۲۰تا تسبیح عزیزم ❤

خانم گلا خواهش میکنم برامنو خانوادمم دعا کنی  😢❤ممنونم

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

5دور تسبیح

ازدواج نیکو و پربار خودم و 2تاداداشام.توروخدا دعامون کنید مورد خوب سر راهمون قراربگیره

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  

سلام درخاست دوستیمو اکسپت کن. بیا ایدی تلگ رام بدم، درمان تنبلی تخمدان برات میفرستم...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

1400 تا خودم

1400 تا مادرم

اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاالله اونایی دنبال کار هستن کار خوب پیدا کنن

اونایی که دلشون ازدواج میخواد یه ازدواج خوب نصیبشون بشه

اونایی که بچه میخوان خدا نی نی سالم و صالح نصیبشون کنه

اونایی که عاشقن به عشقشون برسن

اونایی که مریضن لباس عافیت بپوشن

اونایی که دلشون بی قراره آرامش نصیبشون بشه

اونایی که مشکل اقتصادی دارن حل بشه....

آمین یا رب العالمین

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف