2777
2789
عنوان

توده کوچک در رحم آیا باردارم

639 بازدید | 27 پست

سلام من۴روز عقب انداختن  ک بتا منفی داشتم ولی چون پری نشدم پروژسترون زدم دوباره روز ۲۱ عقب انداختن آز دادم بتا ۴۶دارم سونو کردم میگه ی توده خیلی کوچولو میبینم ولی هفته بعد بیا تا مطمئن بهت بگن ولی من خیلی استرس دارم واقعا بارداری خوبیه؟؟؟لطفا کسی تجربه داره کمک کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارداریم دقیقا مثل شماس، 6 روز که عقب انداختم آزمایشم منفی بود و پروژسترون زدم ولی دو هفته گذشت پریود نشدم آزمایش دادم بتام 105 بود و باردار بودم الانم همه چی نرماله

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
منم بارداریم دقیقا مثل شماس، 6 روز که عقب انداختم آزمایشم منفی بود و پروژسترون زدم ولی دو هفته گذشت ...

دکتر گفت هفته بعد بیا مشخص میشه چون بتا م خیلی پایین میترسم که سقط بشه آخه پارسال اینطوری شد و بتا خیلی کم بالا میرفت و ساک حاملگی اصلا دیده نشد.الان ب شما بعد چند روز بهتون گفتن که بارداری ت خوبه؟؟؟

دکتر گفت هفته بعد بیا مشخص میشه چون بتا م خیلی پایین میترسم که سقط بشه آخه پارسال اینطوری شد و بتا خ ...

مثبت نگر باش و جریان اونو فراموش کن بتات اگه 48 ساعت بعدش رفته باشه بالا خوبه کم کم همینطور میره بالا، دقیق یادم نمیاد منکه آزمایش دادم دکتر گفت کم کم بتات میره بالا و الان نیازی نیست بری سونو منم نرفتم تا دو هفته بعدش دکترمو عوض کردم بهم گفت منطقی نیست بذاری تا قلب تشکیل بشه بعد بری سونو چون الان باید مشخص بشه داخل رحمه یا خارج رحمه منو فرستاد سونو که تو 5 هفته بودم یعنی 4 هفته و 4 یا 5 روز که فقط یک نقطه دیده شد همین بعد از چند هفته دوباره رفتم سونو تو 9 هفته بودم و قلب بچه میزد 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
مثبت نگر باش و جریان اونو فراموش کن بتات اگه 48 ساعت بعدش رفته باشه بالا خوبه کم کم همینطور میره بال ...

ممنونم من الان کاملا علایم بارداری و دارم و اینکه دکتر گفت ی چیز میبینم چون دو هفته پیش سونو واژینال کرد م اون موقع چیزی نبود که پروژسترون زدم حالا دو روز دیگه بتا رو چک میکنم برام دعا کن که خوب باشه.ممنونم

ممنونم من الان کاملا علایم بارداری و دارم و اینکه دکتر گفت ی چیز میبینم چون دو هفته پیش سونو واژینال ...

ان شاءالله که خوبه و مطمئنم خوب میگذره عزیزم

منم بارداریم دقیقا مثل شماس، 6 روز که عقب انداختم آزمایشم منفی بود و پروژسترون زدم ولی دو هفته گذشت ...

ببخشید من همش مزاحم تون میشم این مشاوره های مامایی زنگ زدم میگه بتا ۴۶خیلی کمه اصلا شاید شما باردار نیستین شاید هورمون های تیرویید تونه ولی من قرص تیرویید میخورم ولی استرس مو دو چندان کرد به نظرتون واقعا باردار نیستم

ببخشید من همش مزاحم تون میشم این مشاوره های مامایی زنگ زدم میگه بتا ۴۶خیلی کمه اصلا شاید شما باردار ...

نمیدونم ولی ان شاءالله که بارداری منفی فکر نکن به فال نیک بگیر اینکه 46 هست، کی آزمایش داده بودی؟