2777
2789
عنوان

کورتون و بارداری

3477 بازدید | 4 پست

سلام به همه.من بیست آبان به مدت شیش روز کورتون تزریق کردم و بیست و یک روز همقرصشو خوردم..حالا چند روز پیش متوجه شدم باردارم.نگرانم که این کورتونا تاثیر بدی داشته باشن روی جنین .حالا ما یه ساله و هشت ماه بود اقدام داشتیم واسه بارداری نمی شد.درست موقع مصرف کارتونه شد.نمی دونم ذهنم درگيره.من اصلا بارداری رو فراموش کرده بودم 

عزیزم نگران نباش، کورتن حتی در بعضی موارد تو بارداری هم برای خانم های باردار البته یه دوز مشخصی تجویز میشه ولی تحت نظر پزشک چون مصرف بی رویه اون باعث اختلال در رشد جنین و زایمان زودرس میشه، به هر حال بسپارش به خدا، ایشاله که چیزی نمیشه اگه خدا بخواد حتی تو بدترین شرایط بچه ت رو صحیح و سالم برات نگه میداره، الانم با پزشکت مشورت کن در صورت نیاز دارو هایی بهت میده که عوارض کورتن رو تا حد قابل توجهی کاهش میده. استرس و نگرانی بدترین و کشنده ترین سم هس در بارداری. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

عزیزم نگران نباش، کورتن حتی در بعضی موارد تو بارداری هم برای خانم های باردار البته یه دوز مشخصی تجوی ...

ممنون عزیزم.دکترم میگه مشکلی نیست .نمی دونم خل شدم .خدا کنه چيزيش نشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.دکترم میگه مشکلی نیست .نمی دونم خل شدم .خدا کنه چيزيش نشه.

خب الهی شکر، دکترا دکترن دیگه درسشو خوندن علمش رو دارن ولی ما کاربرا فقط شنیدیم ، انرژی منفی رو از خودت دور کن و بگو من سالم ترین و زیباترین نی نی دنیا رو درون خودم حمل میکنم. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست