2777
2789
عنوان

🚫تلنگر🚫شغل شما چیه؟؟👌👌👌👌👌

511 بازدید | 28 پست

🔹من دکتر س.ص متخصص اطفال هستم.

سال ها قبل چکی از بانک نقد کردم و بیرون آمدم.

کنار بانک دستفروشی بساط باطری، ساعت، فیلم و اجناس دیگری پهن کرده بود.

دیدم مقداری هم سکه دو ریالی در بساطش ریخته است.

آن زمان تلفن های عمومی با سکه های دو ریالی کار می کردند؛ جلو رفتم یک تومان به او دادم و گفتم دو ریالی بده.

او با خوشرویی پولم را با دو سکه بهم پس داد و گفت : این ها صلواتی است!!!

گفتم : یعنی چه؟ گفت : برای سلامتی خودت صلوات بفرست و سپس به نوشته روی میزش اشاره کرد.

👈 (دو ریالی صلواتی موجود است).

باورم نشد، ولی چند نفر دیگر هم مراجعه کردند و به آنها هم…

گفتم : مگر چقدر درآمد داری که این همه دو ریالی مجانی می دهی؟ با کمال سادگی گفت : ۲۰۰تومان که ۵۰ تومان آن را در راه خدا و برای این که کار مردم راه بیفتد دو ریالی می گیرم و صلواتی می دهم...

مثل اینکه سیم برق به بدنم وصل کردند، بعد از یک عمر که برای پول دویدم و حرص زدم، دیدم این دست فروش از من خوشبخت تر است؛ که یک چهارم از مالش را برای خدا می دهد، در صورتی که من تاکنون به جرأت می توانم بگویم یک قدم به راه خدا نرفتم و یک مریض مجانی نیز نپذیرفتم!!!

احساساتی شدم و دست کردم ده تومان به طرف او گرفتم. آن جوان با لبخندی مملو از صفا گفت : برای خدا دادم که شما را خوشحال کنم. این بار یک اسکناس صد تومانی به طرفش گرفتم و او باز همان حرفش را تکرار کرد..! من که خیلی مغرور تشریف دارم مثل یخی در گرمای تابستان آب شدم…

به او گفتم : چه کاری می توانم بکنم؟ گفت : خیلی کارها آقا! شغل شما چیست؟ گفتم: پزشکم؛ گفت : آقای دکتر شب های جمعه در مطب را باز کن و مریض صلواتی بپذیر... نمی دانید چقدر ثواب دارد!

صورتش را بوسیدم و در حالی که گریان شده بودم، خودم را درون اتومبیلم انداختم و به منزل رفتم. دگرگون شده بودم، ما کجا این ها کجا؟! از آن روز دادم تابلویی در اطاق انتظار مطبم نوشتند با این مضمون؛

👈 "شب های جمعه مریض صلواتی می پذیریم"...

دوستان و آشنایان طعنه ام زدند، اما گفته های آن دست فروش در گوشم همیشه طنین انداز بود : با خدا معامله کن خدا پولت را چند برابر می کند و خودت نمی فهمی!

❓راستى یک سوال: شغل شما چیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه داری بچه داری بروب و بساب هرروزه😩

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

من ک نه دارم ن دلم میاد ک ببخشم .. اصلا اهل انفاق نیستیم متاسفانه چون خودمون رو مستحق میدونیم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
خانه داری بچه داری بروب و بساب هرروزه😩

خانه داری مهمترین و و با اخلاص ترین خدمت به خلق خداست.این کار مهم و بسیار تاثیر گذار  جدی بگیرید چرا با ناراحتی میگین خانه دار خودتون برای کارتون ارزش قائل بین تا دیگران احترام بزارن من با افتخار شغل اولم خانه داری و بعد کارمندی است

من ک نه دارم ن دلم میاد ک ببخشم .. اصلا اهل انفاق نیستیم متاسفانه چون خودمون رو مستحق میدونیم

چندبار انجام بده برای امتحان بد نیست.روزایی بوده ک شاید هزارتومن توی کیفم بوده ولی هرجور شده بود یه قرص نون میگرفتم و میدادم به محتاجش.محال بود ک اون روز حال دلم و وضع مالیم از این رو به اون رو نمیشد.

خانه داری مهمترین و و با اخلاص ترین خدمت به خلق خداست.این کار مهم و بسیار تاثیر گذار  جدی بگیری ...

من ک متنفرم 

چندبار انجام بده برای امتحان بد نیست.روزایی بوده ک شاید هزارتومن توی کیفم بوده ولی هرجور شده بود یه ...

در حد کم انجام میدیم شوهرم پول میده ب کسانی ک میشناسه ولی اینکه هر روز یا هرماه بطور ثابت باشه نه

بچه داری😩

ان شاله تو جایگاه مادر یه فرزند سالم و صالح بزرگ کنی و بهش افتخار کنی عزیزم.

بجای استیکر گریه باید خوشحالی و شادی کنی ک چون یکی از برکات خدا شامل حالت شده🌺🌺🌺🌺🌺