2777
2789
عنوان

نی نی سایت

92 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها؛ من هر چی پست جدید میزارم کسی جواب نمیده و نظری نمیزاره. تازه هم عضو شدم، نه خیلی تازه اما کابر جدیدم وارد نیستم... بلد نیستم باید چجوری با این سایت کار کنم. چجوری نظراتی که دادن برامو ببینم و چجوری یه کاری کنم پستم دیده بشه؟ الان دوباره نوشتم اما کسی جوابی نداده یا کم داده. پست قبلیم که اصلا توی سایت گذاشته هم نشده. الان باید چیکار کنم میشه کمکم کنین؟

من منتظرم

اون بالا سمت چپ زنگوله هست .. روش اعلان هات میاد ..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

هی بروز رسانی بزن پستارو میبینی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بالا سمت چپ زنگوله هست .. روش اعلان هات میاد ..

آهان دیدم... ولی چرا کسی زیاد نمیننویسه؟ یبار نوشتم پست اما هیچ کسی جوابی نداد. الان برین پستامو ببینین متوجه میشین. پست اولو جواب دادن اما آخریه که میوام برمو کم نوشتن. در ضمن اینجا که اعلاما میان؛ بلد نیستم چجوری باید بفهمم برام نوشتن یا هر چی. یبار نوشته فلانی پست جدید درج کرد نه اینکه بنویسن به پستت پاسخ داده

بعضیا فقط میان مبخونن و میرن ... فک نکن ک هر تاپیکی جواب داره عزیزم .. او ک نوشته  هم ک برات میاد بزنی رووش . میبرتت زیر پستت. ک جواب دادن .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بعضیا فقط میان مبخونن و میرن ... فک نکن ک هر تاپیکی جواب داره عزیزم .. او ک نوشته  هم ک برات می ...

ممنونم عزیزم.. من شدیدا به یه همکری نیاز داشتم اما پستم درج نشد. نمیدونم چرا. شاید هنگ بوده. ممنون راهنمایی کردی گلم. 

سلاام عزیزم.. پستای منو چجوری باید ببینن کاربرا که نظر بدن

الان همه دارن میبینن گلم میتونن نظر بدن شما هی به روز رسانی بزن ببین دوستان پست گذاشتن یانه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ممنونم عزیزم.. من شدیدا به یه همکری نیاز داشتم اما پستم درج نشد. نمیدونم چرا. شاید هنگ بوده. ممنون ر ...

خواهش میکنم عزیرم . الان گوشیم شار. ژ نداره شار ژ ک شد میام تاپیکاتو میخونم شاید بتونم کمکت کنم 😚

الان همه دارن میبینن گلم میتونن نظر بدن شما هی به روز رسانی بزن ببین دوستان پست گذاشتن یانه

باشه عزیزم ممنونم. دارم کم کم یاد میگیرم. فردا حتما یه سوال پست میزارم

الان دوستان زیاد پست نذاشتن فقط همین ما چندتا..‌ بیشتر فقط میخونن و نطر میدن تو تاپیکای جنجالی بیشتر پست میذارن تاپیکای دعوا و عحیب و زن و شوهری😁

باشه عزیزم ممنونم. دارم کم کم یاد میگیرم. فردا حتما یه سوال پست میزارم

عزیزدلم انشالله به امید خدا خیلی چیزا دیگه یادمیگیری منم بلد نبودم کم کم حرفه ای شدم😁😁

مرسی ععزیزم. مرسی به منم یگکم یاد بدی؟ توی هر چیزی که صلاح میدونی

حتما اگه سوالی داشتی بپرس من هستم گلم اگه چیزی بلد باشم چراکه نه