2777
2789

هر جمعه ميريم اونجا 

جديدا سر حرف هاي زوره اونا و قهرهاشون و تيكه هاشون يه دلخوري پيش اومد كه من نرفتم دو تا جمعه اونجا 

و خواهرش با من مثل هنيشه قهر كرده باز 

باردار شدم قهر زاييدم قهر كلا انگار راضي به بودن منو شوهرم با هم نيست 

خلاصه 

سه جلسه من ميرم اونجا و اون قهره 

وقتي بچه بغل مادرشوهرم بود ميرفت اشپز خونه 

دستش بعد مشت ميكرد ميومد به طرف دخترم باز ميكنه و حالت پاشيدن ولي دست خاليه 

سه بار اون كار هي ميكرد فكر كردم جيزي تو دهانش ميكنه كه گفتم چي ميدي بهش گفت هيچي 

تا اينكه من همينجور تو فكر اون جلسه جمعه اومدم

امشب تا رفتيم سلام نكرده رفت تو آشپز بعد بچه بغل خواهرشوهر ديگه ام سريع مشت كرده اومد رد شد دستش باز همون كار 

باز دوباره بعدا هنين كار 

دخترم رفت غلت زد تنها رفت گوشه خونه رفت اشپز كه دست مشت داشت ميومد كه دخترم برداشتم بغلم كه سريع وايستا بعد نتظر بود ولش كنم اون خواهره ديگه اشم بهم نگاه ميكردن و يه حالت ضايع شدن 

بعد ديدن من نگاهشون ميكنم رفتن آشپز 

به خدا واقعيته توهم نيست من خيلي زرنگم 

داره همين روزها هم عروس ميشع همون خواهرشوهر

فقط بگين من چه كنم 

با يه بچه شش ماه رحم نمكنه 

به خدا قسم نه دروغه نه توهم نه فكر الكي 

امشب باورم شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خيلي اهل سحر جادو ان 

من زاييده بودم 

تو خونه ام نصف شب رفتن مدفوع دود خواستن بكن با اسفند كه من سررسيدم از اناق و همه رو خاموش كردم 

فهميدم نصف شبي دارن چه ميكنن 

گفتم نصف شب دسشويي و اجاق گاز روشن شد يه كاري جادويه 

اخه من مگه چه كارم 

كاري ندارم باهاشون 

نمیدونم این باز و بسته کردن فقط تو دعای محبت دیدم ، چهار قل تو کف دست بخونی پیش طرف باز کنی ، بسمتت کشیده میشه 😕

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

من اصلا نمیفهمم چرا باهمچین ادمایی رفت  و امد میکنی؟ خوشت میاد بری خونشون باهات قهرم باشن😐

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
همسرم شديدا وابسته  بگم باور نمكنه

هروقت رفتی اونجا یا اومدن پیشت حتما ایت الکرسی چهار قل روبخون همه ی طلسمهاشون باطل میشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
نه اصلا  بچه همون خواهرش امشب زد به چنان گريه اي كه رفتن بيرون از مهموني و رفتن خونه اشون  ...

فکر نکنم عزیزم اگر قرار بود جادو کنن حتما خدایی نکرده زبونم لال بچه یچیزیش میشد 

جدی نگیرشون