2777
2789

سلام من فقط شبا بش شیر میدم روزا هم یه بار بعد ناهار البته نه همه روزا، اشکال داره? اخه شیرم کمه اذیت میشم 

پسر من ۲۰ ماهشه خیلی به شدت وابسته س

هر ساعت چند بار میخوره😣

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ۲۰ ماهشه خیلی به شدت وابسته س هر ساعت چند بار میخوره😣

کی غذا میخوره? پسر منم غذا نمیخوره شیر بش نمیدم تا غذا بخوره شیرمم کمه، سینمم زخم شده تو روز یبار میدم شبا چندباری میشه

کی غذا میخوره? پسر منم غذا نمیخوره شیر بش نمیدم تا غذا بخوره شیرمم کمه، سینمم زخم شده تو روز یبار می ...

والا خیلی بدغذاس

۳ وعده به زور بهش غذا میدم خیلی کم میخوره و خیلی اذیت میکنه همش با قاشق غذا دنبالش میدوم

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
من ک دخترم 11ماهم اصلا ن شیر ن عذا هیچی.ازدیروز بعدظر شاید 200سی سی شیرخورده.غذام فق سوم میکس روانیم ...

دیگه میکس بش نده پسر منم قبل یک سالگیش دو سه هفته همینطوری شد سخت نگیر یه دوره داره

من ک دخترم 11ماهم اصلا ن شیر ن عذا هیچی.ازدیروز بعدظر شاید 200سی سی شیرخورده.غذام فق سوم میکس روانیم ...

مامانی داره دندون در میاره همشون اون موقه بد غذا میشن

هرچی دوست داره و میتونی جاهای مختلف خونه براش بزار دنبالشم ندوکه خودش ببینه هوس کنه بخورههرچی بدویی بدترهاگه میتونی حلوا درست کن بزار خیلی مقوی و سیر کنندست

مامانی داره دندون در میاره همشون اون موقه بد غذا میشن هرچی دوست داره و میتونی جاهای مختلف خونه براش ...

کارازین خرفا گذشته ب شدت و ناااااجور بدعذا و بدشیره و کافیه ی چیزجامد و سفت بره زیرزبونش تمام محتویات معده رو بالامیاره.شیرم ک اصلا تا شیشه میبینه ازگریه عش میره.اصن میک نمیزنه ب شیشه سه ماهه

دخترمن خیلی وقته ک اینطوره لصن لب ب هیچی نمیزنه اگم سوپ ندم گشنگی عش میکنه

دکتر دیدتش؟

شاید زینکش پایینه  چون تو اشتهااثر داره

اگه حلوا میخوره این مدلو امتحان کن با شیره و روغن حیوانی درست کن و مغزا رم ارد کن بریز توشیکم جون بگیره اشتهاش خوب میشه

فقط باید صبوری کنی و دنبالش ندویی

دکتر دیدتش؟ شاید زینکش پایینه  چون تو اشتهااثر داره اگه حلوا میخوره این مدلو امتحان کن با شیر ...

اره دکتر دیدتش براش ازمایش کامل دادم منتظرجوابم ک اگ کم خونی وعفونت ادراری نداشت براش زینک بنویسه