2777
2789

سونو که دادم دوتا فولی داشتم امپول زدم دکتر گفت تو ردیف دو قلویی هستی. باور کنید انقدر عاجزم که انگار نه ماهمه. معدم که کلا خرابه ترش میکنم یا هم نفخ بسیار شدید اصلا نمیتونم بشینم همش خوابیدم کشاله و کمرم که دیگه نگو داغونه. نفسم همش بند میاد اصلا هیچ کاری نمیتونم انجام بدم سینه هام که از درد فلجم کرده خیلی دیر میگذره خسته شدم خدا که زود این علایما دست از سرم برداره نابود میشم. کسی مثل من بوده واقعا  بیاید دلداری بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم روزی ۱۳ بار بالا میاوردم همششش سرم ولی یکی بود 

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐

من دوتا فولیکول خوب داشتم اوایل این علایمم داشتم مخصوصا ضعف که دیگه احساس میکردم دارم بیهوش میشم ولی دوقلو نیست

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

تا زایمانم اینجوری بودم دانشجوام بودم خیلی ام خوشحال بودم خخخخخخ کلی کیف میکردم وقتی حالم بهم میخورد بعد یه هفته کاملا عادی شد برام

به نی نیت فک کن

وای که چقد خ به حاملگی دلم خواست😁🙈🙈🙈

وقتی وجود خدا باورت بشه،خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه❤مربای سابقم کاش نی نی یار کاربری سابقمو برگردونه😐

کلی کیف کن با این روزات

دلم تنگ شده واسه بارداری که ۱۸ ساعت عین خرس میافتادم رو تخت😂😂😂الان خواب بهم حرومه🤣🤣🤣اصن حاملگی یه حس خیلی خاصیه😍