الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم شغل و تحصیلات مهمه ولی شعور نمیاره همونطور ک کشاورز بودن نمیتونه دلیلی باشه بر خدایی نکرده بی شعوری و نفهمی ادما پزشک بودنم دلیل بر شعور و فهم وکمالات بالا نیس مهمترین جیز انسانیته ک باید بهش توحه کرد ک خیلی جاها حرفم در حد ی ارزوهستش واقعا نمیدونم چجوری ی چی بگم ک پدرشون رضایت بده ی شما از ازدواج منصرف بشی با ایشون فقط از خدا میخوام بهترین راهو انتخاب کنی ی چیزی هم یادت باشه فرهنگ متفاوت وفاصله طبقاتی حتی ب میزان خیلی کم تو زندگی مشترک مشکل سازه
ببین عزیزم شغل و تحصیلات مهمه ولی شعور نمیاره همونطور ک کشاورز بودن نمیتونه دلیلی باشه بر خدای ...
اره واقعا.خیلی گیر کردیم یه سال در ارتباطیم نه میتونیم جداشیم و نه راهی به ذهنمون میذسه چون خیلی کارا کردیم حتی به درخاست پدرشون مشاوره هم رفتیم اما بی فایده
اره واقعا.خیلی گیر کردیم یه سال در ارتباطیم نه میتونیم جداشیم و نه راهی به ذهنمون میذسه چون خیلی کار ...
گاهی وقتا خیلی از روابط واقعا هیچ سرانجامی نداره من خودم قربانی همچین رابطه ای هستم نمیگم فراموش شده ن جدایی هم خیلی سخت بود ولی با وجود گذشت مدت ها جفتمون ب این نتیجه رسیدیم ک راهمون جداست من ازدواج کردم و اون هنوز مجرده چ میشه کرد بهتره ب خدا توکل کنی و ازش بخوای بهترین راهو جلو روت بزاره