2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم شغل و تحصیلات  مهمه ولی شعور نمیاره همونطور ک کشاورز بودن نمیتونه دلیلی باشه بر خدایی نکرده بی شعوری و نفهمی ادما پزشک بودنم دلیل بر شعور و فهم وکمالات بالا نیس مهمترین جیز انسانیته ک باید بهش توحه کرد ک خیلی جاها حرفم در حد ی ارزوهستش واقعا نمیدونم چجوری ی چی بگم ک پدرشون رضایت بده ی شما از ازدواج منصرف بشی با ایشون فقط از خدا میخوام بهترین راهو انتخاب کنی ی چیزی هم یادت باشه  فرهنگ متفاوت وفاصله طبقاتی حتی ب میزان خیلی کم تو زندگی مشترک مشکل سازه

ببین عزیزم شغل و تحصیلات  مهمه ولی شعور نمیاره همونطور ک کشاورز بودن نمیتونه دلیلی باشه بر خدای ...

اره واقعا.خیلی گیر کردیم یه سال در ارتباطیم نه میتونیم جداشیم و نه راهی به ذهنمون میذسه چون خیلی کارا کردیم حتی به درخاست پدرشون مشاوره هم رفتیم اما بی فایده

خداجونم ناامیدم نکن
اره واقعا.خیلی گیر کردیم یه سال در ارتباطیم نه میتونیم جداشیم و نه راهی به ذهنمون میذسه چون خیلی کار ...

گاهی وقتا خیلی از روابط واقعا هیچ سرانجامی نداره من خودم قربانی همچین رابطه ای هستم نمیگم فراموش شده ن جدایی هم خیلی سخت بود ولی با وجود گذشت مدت ها جفتمون ب این نتیجه رسیدیم ک راهمون جداست من ازدواج کردم و اون هنوز مجرده چ میشه کرد بهتره ب خدا توکل کنی و ازش بخوای بهترین راهو جلو روت بزاره