2777
2789

عزیزم حتما پریودت نامنظمه بخاطر اون دیر تر تخمک گذاری داشتی انشالله که بارداری سالمی داشته باشی بدون مشکل

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پروژسترون اگه زدی اگه باردار نباشی پریود میشی باشی جای نی نی رو سفت میکنه دوروز بعد ی از بده

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
آخه پارسال هم اینطور شد خیلی کم کم رفت بالا و رفتم و کورتاژش کرد میترسم مثل پارسال بشه 

عزیزمممم

مال منم دیر بالا میره

گفتن بارداریم پوچه

😭😭😭😭

امشب شب ولادت حضرت زینب صلوات بفرست

ازش بخواه نی نیو بذاره تو دلت

برا منم دعا کن بارداریم پوچ نباشه

انشالله هرچی خیره پیش بیاد برامون

پروژسترون اگه زدی اگه باردار نباشی پریود میشی باشی جای نی نی رو سفت میکنه دوروز بعد ی از بده

ن چون بعد دوهفته بعد از تزریق پروژسترون پری نشدم آز دادم که ۴۶شد ولی الان یک ساله مرتب بودم قبلا نا منظم بودم 

این چند روز برام خیلیییی سخت گذشته

فقط امیدم ب خداست

کارم شده گریه و صلوات و نذر و نیاز😰😞😞

ازخودم بدم میاد تو مشکلم ب یاد خدام

ولی تو خوشیام ن😭😭😭

امیدوارم منو ببخشه ک بنده خوبی نیستم😥

یک روز بعد موعدم ازمایش معمولی دادم ۸۶.۱۱ ۵روز بعد موعدم ۱۳۲.۵ تیتر بتا ۱۳ روز بعد موعدم ۴۴۶تیترب ...

حالا باید چیکار کنی.ماله منم پارسال اینجوری بود کورتاژش کردن همش میترسم مثل اون موقع بشه

حالا باید چیکار کنی.ماله منم پارسال اینجوری بود کورتاژش کردن همش میترسم مثل اون موقع بشه

دکترا گفتن صبر کن خودش دفع میشه و میوفته

امروزم ترشح خونی داشتم ولی کم بود

یکم هم دل درد دارم

نمیدونم چی بشه😞😭😭😭