maman_arshiajoon مدیر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 عنوان قد و وزن بچه ی ۴سال و نیمه | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 17 پست خانمایی که بچه هاتون متولد تابستون ۹۳ هستن بیاین بگین قد و وزن بچه هاتون چنده؟ 1397/10/21 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیس۰گلابتون عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 302 چه جالب.خدا حفظش کنه. مهد میره پسرت؟ چیا بلده؟ پسر من که استعداد شعر حفظ کردنش خوبه.نقاشیش هم خیل ... ممنون همچنین گل پسر شمارومهد نه نمیره سه ماه کلاس گذاشتمشنقاشیش خوب نیست علاقه ام ندارهاما شمارش و بلده شعر و این چیزام حفظ میکنه خوبه حیوانات و این چیزام باهاش کار میکنم بلده کلا یاد گیریش خوبه تو هم که هردفعه که مارو میبینی پر...
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 پسر من فروردین ۹۳ قدش ۱۱۲ وزن ۱۹ یه. هفته تب کرد وزنش ۱کیلو کن شد خدا حفظش کنه.پسر منم اتفاقا یه ماه پیش سرما خورد.سرمای بدی هم خورد.حدود یک و نیم کم کرد.
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 ممنون همچنین گل پسر شمارو مهد نه نمیره سه ماه کلاس گذاشتمش نقاشیش خوب نیست علاقه ام نداره اما شما ... خداروشکر.من پسرم علاقهبه ورزش نداره متاسفانه.ورجه وورجش زیاده ها.فقط مثلا یه سری بردمش ژیمناستیک ثبت نامش کردم.همون جلسه اولش تا نصفش وایساد.همش میگفت خسته شدم دیگه بریم پس.حالا هم هربار حرفش پیش میاد میگه خودم تو خونه تمرین میکنم.روابط اجتماعیش هم خیلی خوبه.زود ارتباط برقرار میکنه.