2777
2789
عنوان

انحراف چشم نوزاد

325 بازدید | 13 پست

کسی بوده نوزادش انحراف داشته باشه بعدش خودبخود خوب بشه؟

من پسرم 31 هفته دنیا اومده الانم 4 ماه و 23 روزشه و چشاش انحراف داره

اطرافیانم میگن خوب میشه

4 ماهگی بردم پیش چشم پزشک گفت من ندیذم انحراف اما برا اطمینان بیشتر 6ماهگی بیارش

خونوادم میگن خوب میشه نبرش

کسی همچین موردی دیده بین اطرافیانش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب. چون تو فامیل ما نبوده ولی بچش شده. تحت نظر دکتر باشه بچت. الان که علم خیلی رفته جلو درست می ...

دلم میسوزه همه همشمیگن بچت چشش مشکل داره

اعصابم بهم میریزه 

این طفلی خیلییی عذاب کشیده 3 ماهگی عمل باد فتق داشته

از این 4 ماه دو ناه و نیمشو به بهانه های مختلف بستری بوده

حالا چشاش اعصابمو بهم ریخته

نه خوب. چون تو فامیل ما نبوده ولی بچش شده. تحت نظر دکتر باشه بچت. الان که علم خیلی رفته جلو درست می ...

بچه فامیلتون چطوری خوب شد؟

البته بچه ه داداشمم داشته فک کنم تا 7 ماه یا 6 ماه خوب شد

ولی احساس میکنم از پسر من بیشتره

نه عزیزم نگران نباش خوب میشه نشد هم روش های مخصوص داره بزرگ تر شد درست میشه دینه تهش عمل داره..

بچه فامیل نا بزرگ بود اون عجل کرد مال چند سال پیش بود

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
دختر خواهرشوهرم اینطورری بود تا ۶ماهش تموم شد خوب شد.الانم پنج سالشه .مشکلی نداره.

سلام بهار جون

بهار جون بچه شما تو 4 ماه و 23 روز چقد کمتر ارتباط چشمی برقرار میکرد چون پسر من یه ذرهه بهتر شده اما توجهش همچنان کمه دارم دیوونه میشم 

سلام بهار جون بهار جون بچه شما تو 4 ماه و 23 روز چقد کمتر ارتباط چشمی برقرار میکرد چون پسر من یه ذر ...

ارتباط چشمیش خیلی بهتر شده بود والان که ۷ماههشه میتونم بگم خیلی خوب شدده.فقط خیلی بازیگوشه.عادیه که توجهش کم باشه .میخاد اطرافشو بشناسه .این چیزیه که دکتربه من گفت.منم فک میکردم توجه بچه ام کمه.ولی الان یه سری کارا یاد گرفته.بخدا داری زیادی حساسیت به خرج میدی .حالتو میفهمم .منم خیلی اذیت شدم

ارتباط چشمیش خیلی بهتر شده بود والان که ۷ماههشه میتونم بگم خیلی خوب شدده.فقط خیلی بازیگوشه.عادیه که ...

بچه من تا 10 روز پیش لااقل قشنگ دنبالم میکرد الان یه لحظه نگاهم میکنه و دیگه دنبالم نمیکنه از اونطرفم انحراف چشمش احساس میکنم بیشتر شده

بهار خیلی وحشت زده ام

بچه من تا 10 روز پیش لااقل قشنگ دنبالم میکرد الان یه لحظه نگاهم میکنه و دیگه دنبالم نمیکنه از اونطرف ...

منکه بچه شمارو ندیدم .عزیزم تو باید قوی باشی و به بچه ات رسیدگی کنی.چون اون بچه هیچکسیو جز تو نداده.و چاره ای نداری جزاینکه صبر کنی و تا جایی که میتونی ارامش داشته باشی وبا بچه ات بازی کنی...