2777
2789

سلام اگر خانمي آرايشگر هست لطفا اعلام حضور كنه سوال دارم ممنون 🙏🏻

زن اگر از عشق لبريز شود منشور نور بي پايان ميشود.❤️❤️❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙌

موهام بلوند كرده بودم اندازه دو بند انگشت ريشه هام دراومده مشكي هستش بنظرتون رنگ قهوه اي بزارم يا بزارم باشه واسه عيد رو دكلره ها دودي كنم ولي ريشه مشكي بمونه 

موهام بلوند كرده بودم اندازه دو بند انگشت ريشه هام دراومده مشكي هستش بنظرتون رنگ قهوه اي بزارم يا بز ...

اگه رنگ قهوه ایم بذاری تضاد قشنگی میشه اینجوری خودم زیاد رنگ کردم 

همه دنیام دخترم❤️
موهام بلوند كرده بودم اندازه دو بند انگشت ريشه هام دراومده مشكي هستش بنظرتون رنگ قهوه اي بزارم يا بز ...

گلم میتونی دودی کنی بذاری ریشه ها مشکی بمونن

هیچ وقت ب گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهی دید ک همیشه وقت کم و کوتاه است

اگ الان ريشه قهوه اي كنم ريشه هام دوباره دربياد سه رنگ ميشه ولي دكلره ها رو رنگ تيره كنم ولي ريشه مشكي بمونه اينجوري دو رنگ ميمونه بهتر نيست بنظرتون

اگه رنگ قهوه ایم بذاری تضاد قشنگی میشه اینجوری خودم زیاد رنگ کردم 

اره قشنگ ميشه تا حالا اينجوري كردم ميخوام سه رنگ نشه موهام سريع ريشه هاش در مياد تند تند هم رنگ نميزارم 

گلم میتونی دودی کنی بذاری ریشه ها مشکی بمونن

اره خودم نظرم همين ولي تا حالا دودي نكردم بنظرتون قشنگ ميشه 

اره خودم نظرم همين ولي تا حالا دودي نكردم بنظرتون قشنگ ميشه 

عالی میشه خودتم دوست داری همینو بذار

هیچ وقت ب گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهی دید ک همیشه وقت کم و کوتاه است