رزroz مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 310 عنوان کی تجربشو داره 82 بازدید | 6 پست دوستان خرید اینترنتی انجام دادین!؟راستش میخوام چندتا تیکه وسیله بخرم خرید انلاین هس میترسم خوب نباشه میشه راهنمایی کنید کسی تاحالا خرید انلاین انجام داده 1397/10/21 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahoonaz عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 3013 من نداشتم ولی خواهرم از دیجی کالا خرید داشته و راضی بوده گلم با خدا باش و پادشاهی کن
رزroz مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 310 من نداشتم ولی خواهرم از دیجی کالا خرید داشته و راضی بوده گلم بجز وسیله لباس هم میخوام بخرم ولی دو دل هستم هم بحاطر هزینش هم میترسم اونجوری ک میخوام نباشه
ahoonaz عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 3013 بجز وسیله لباس هم میخوام بخرم ولی دو دل هستم هم بحاطر هزینش هم میترسم اونجوری ک میخوام نباشه به نظرم لباس نخر اینترنتی البته این نظر شخصی منه . تا لباس رو از نزدیک نبینم و پرو نکنم نمی خرم با خدا باش و پادشاهی کن
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 من قبلا یه عالمه لباس اینترنتی خریدم لباس خونگیاز تیشرتاشو لباساش راضی بودم قیمتاشم خوب بود ولی جنسه شلواراش ب درد نمیخورد خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
رزroz مدیر استارتر عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 310 من قبلا یه عالمه لباس اینترنتی خریدم لباس خونگی از تیشرتاشو لباساش راضی بودم قیمتاشم خوب بود ... میخوام مانتو هم بخرم نمیدونم چیکارکنم بخرم یانه
خانمه_شگفت_انگیز عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 5254 میخوام مانتو هم بخرم نمیدونم چیکارکنم بخرم یانه یسری چیزا شانسیه من یه برس حرارتی خریدم خیلی چرت دراومد لیوان خریدم کیفیتش خیلی خوب بودماهی تابه خریدم جنسش خوب نبود مانتو تابستونی خریدم خوب بودتجربیاتم بود 😊 خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست