2777
2789

دیگه بریدم واقعاااا

داغونم یکسال درگیرم باشپش و رشک دوتا دخترام دارن و خودمم گرفتارش شدم 

از هرراهی ک فکرشو کنید استفاده کردم . شامپو یا هرچیز خونگی اما دیگه نمیدونم چکنم .

شامپوی هگور میگن برا رشک خوبه 

شپش نه فقط رشک و خلاصی ندارم.

کسی واقعا نتیجه گرفته بااین شامپو..

دکلره کن یه بارواس دختراتم رنگ بذار

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

رشک با شپش فرق داره مگه؟

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشک با شپش فرق داره مگه؟

تخم شپشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

باید دونه دونه جدا کنی تخماشو

من از شامپوی دای لیس نتیجه دیدم

تخمارم پوک و عقیم میکنه

و محلول اب و سرکه

زدن نرم کندده فراوون و شانه کشیدن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

دکلمه و رنگ و انواع دارو و پرم ترین و اسپند و سس مایونز و سرکه همه و همه فقط شپش رو می کشند و هیچ کدوم درمان رشک نیستند 

فقط یا باید موهاتون از ته بزنید و خلاص 

یا باید کل مورو با روغن زیتون چرب کنید و با شونه زرد دندانه ریز توی شامپو  از ریشه موها تا نوک موها بکشید تا دونه دونه از سر خارج بشن

راستییی،توی دیجی کالا یه شونه هست برای همین تخم شپش و اینا توی نظر سنجی همه گفته بودن عاااااالیه.اگر میخوای لینکشو برات بزارم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
باید دونه دونه جدا کنی تخماشو من از شامپوی دای لیس نتیجه دیدم تخمارم پوک و عقیم میکنه و محلول اب ...

یعنی واقعا رشکم از بین میبره.این شامپو؟ توروخدا راهکارش رو برام بگین شما چطور استفاده کردین و نتیحه دیدین

[QUOTE=79371848] یعنی واقعا رشکم از بین میبره.این شامپو؟ توروخدا راهکارش رو برام بگین شما چطور استفاده کردین و نتیحه ... [/QUOTارع میبره

برو از داروخونه بخر دستور کاملشو روش نوشته

من یه هفته ای از شرش خلاص شدم چون کارو زندگیمو کنار گذاشتم و فقط چسبیده بودم ب اینا

اگه بیخیال شی زاد و ولد میکنن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

از ته بزنی خوب نمیشه؟؟؟

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم.