2777
2789
عنوان

بی حوصلگی پسرم... بياين توروخدا

281 بازدید | 14 پست

پسرم دوسال و نيمش هست... سه چهار ماه هر جا میریم ميگه بریم خونمون..... فقط دوس داره خونمون باشه... ب نظرتون دلیلش چيه؟ 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

چیکار کنم؟ 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

کسی نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدهمسنش اونجانیس ک باهاش بازی کنه معذبه  شاید تفریح نمیبریدش بعدیهومهمونی میرید

اتفاقا همبازی زیاد داره.... 

تو خونه احساس امنیت و آرامش میکنه حتماً ترجیح میده خونه باشه. 

خداکنه همین باشه... ولی نگرانم بخدا... تا پامون میزاریم بیرون ميگه بریم خونه من دوس ندارم بيام اينجا دوس ندارم برم مهموني... نميخام برم خونه امیر علی و.....

شایدهمسنش اونجانیس ک باهاش بازی کنه معذبه  شاید تفریح نمیبریدش بعدیهومهمونی میرید

تفریح میبرم نسبتا... خانه بازی... پارک... 

اتفاقا همبازی زیاد داره.... 

خب توخونه خودتون راحتره حتما

نزارعادت کنه بعدا خیلی اذیت میشی هیچ جانمیتونی بری

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
خداکنه همین باشه... ولی نگرانم بخدا... تا پامون میزاریم بیرون ميگه بریم خونه من دوس ندارم بيام اينجا ...

شاید جاهایی که میری همبازیاش اذیتش میکنن. حتماً یه علتی داره. طرز برخوردت بیرون از خونه باهاش متفاوته؟ حواست بهش هست که چه اتفاقایی میفته واسش؟ کتک نخوره، دعواش نشه، به زور بغلش نکن ببوسنش.. 

تفریح میبرم نسبتا... خانه بازی... پارک... 

خب بازی رو دوستداره برای اسباب بازی های خودش احساس مالکیت داره هرچیودوستداره برمیداره شاید جایی ک براش محدودیت داره رو دوستنداره خب بهضی ازبچها نمیزارن کسی دست ب اسباب بازی هاشون بزنه 

پسرمن۹ماهشه بردیمش دکتر یه دکتربچه ک تازه راه افتاده بود اومد کرمشو ازدست من کشید برد باهاش بازی میکرد میدوید پسرمنم نگاه کرمش میکرد سردختر دادمیزد مامان دختره فهمید بیچاره چقدمعذرت خواهی کرد گرفت ازدخترش اورد داددسته پسرم

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
شاید جاهایی که میری همبازیاش اذیتش میکنن. حتماً یه علتی داره. طرز برخوردت بیرون از خونه باهاش متفاوت ...

آره عزیزم حواسم هست... مراقبش هستم 

آره عزیزم حواسم هست... مراقبش هستم 

قطعاً مراقبش هستی عزیزم. اما گاهی یه چیزایی که به نظر ما شاید ناراحت کننده نباشه، ممکنه واسه بچه‌هامون خوشایند نباشه. مثل همین محبتهای زورکی اطرافیان که گفتم‌

تا حالا ازش پرسیدی چرا دوست نداری بیرون از خونه باشی؟

بچه ها اخلاقشون متفاوته دیگه. یکی ددری میشه یکی خونگی.

فکر نمیکنم موضوع نگران کننده‌ای باشه، تو هم دلواپس نباش. به مرور تغییر میکنه

قطعاً مراقبش هستی عزیزم. اما گاهی یه چیزایی که به نظر ما شاید ناراحت کننده نباشه، ممکنه واسه بچه‌هام ...

آخه دوسال و نيمش هست... فقط ميگه دوس ندارم... نه والا محبت اصلا نمیکنن...