2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انتظار سخته منم ۷روز گذشته باید صبر کنیم 

علامتی چیزی نداری گلم؟واقعا که سخته این انتظار😖

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
نشده 10روز گذشته

عزیزم ۴ک کنم اگه به امید خدا نی نی داشته باشی یه هاله کم رنگ بندازه خوش به حالت که الان فقط سه روز داری من ۹ روز دارم چقدر هم کُند میگذره

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
فقط یکم دور نافم درد میکنه تو چی؟

وای من دیشب از درد پریودی به زور خوابم برد سه چهار بار غذا خوردم الانم دیر بیددر شدم چون دیشب خوب نخوابیدم بخاطر درد صبحانه دیر خوردم باز گشنمه یه کوچولو تهوع دارم ترشحاتمم غلیظ و زیاد شده (گلاب به روتون) سینه هامم گاهی یه تیری میکشه نمیدونم ممکنه علائم پریود میشه اینقد زود شروع بشه یا خدا کمکم کرده و نی نی دارم نمیدونم والا😔

روز چندم سیکلته؟دردا از کی اومده؟

درد هام از دیشب امروزم روز ۲۱ قاعدگیمه یعنی ۹ روز دیگه باید پری بشم که نمیشم ان شاءالله😊