2777
2789
عنوان

زخم چشم

616 بازدید | 21 پست

سلام

بچه ها کسی به زخم چشم اعتقاد داره؟تا حالا شده کسی یه تعریفی از خودتون یا وسایل و اینچیزا کنه بعدش اتفاق بدی براتون بیفته؟؟

مثلا من دوستم میگه یه بار تو اتوبوس یه خانمه همینجوری بهم زل زده بود بعد که اومدم خونه تا چندروز سردرد داشتم..

دوستم چادری و قیافه معمولی ...خوشکل نیست خدایی

ولی خب میگه اعتقاد دارم>.......

چشم زخم بله در قران هم اومده

ولی موافق افراط در این زمینه نیستم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

چشم زخم 

بله اعتقاد دارم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم زخم درسته. لی نه این که هی بگی فلانی چشمم زد فلانی چشمش شوره و ....

یه و ان یکاد ادم به خودش ببنده بعد دیگه خودشو بسپاره به خدا . نه این که سرش درد کرد به این و اون بد بین بشه . خدا درد داده درمان هم داده.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من عکس دخترم رو برای پروفایل تلم گذاشته بودم،توی همون روز سه تا اتفاق بد براش افتاد به محض اینکه عکس رو حذف کردم دیگه اتفاقی براش نیفتاد 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بله چشم زخم درسته.بعصیا واقعا چشمشون شوره ممکنه دلشون نخاد کسیو چشم کنند ولی زبونشون اینجوریه

منم تا حالا خیلی چشم  خوردم یه بار ک زتدگیم ب فنا رفت😢

باید اگه ترسیدید ک چشم زخم بخورید ۳بار بگید ماشاء الله لاحول ولا قوه الا بالله... 

باور کنید ک چشم زخم اثر نمیکنه

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

چند روز پیش یه خانومه توی مغاره گفت چه بچه خوبی داری اصلا بهانه گیری نمیکنه. نمیگه چی برام بخرید.....همین که رفت بیرون دختر سه سال و نیمه ام انقدر واسه یه بسته پاکن گریه کرد نزدیک بود غش کنه. 

اولین بار بود بهانه گیری میکرد😀

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

روزی پیامبر ص از گورستان رد میشدند ب یاران خود فرمودند ک نیمی از این افراد در اثر چشم زخم راهی قبرستان شده اند!!!

حدیثش معتبره. سوره های۴قل رو صبح ب صبح بخونید موقع خروج از منزل عالیه

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉