2777
2789
عنوان

سن بارداری کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 42 پست
ماه های بارداری 1. یک ماه تمام/ 30 روز: 4 هفته و 2 روز 2.دو ماه تمام/60 روزاز لقاح : 8 هفته و 4 ر ...

مرسی عزیزم پس ۳۰ هفته اخر ماه هفت میشه وارد ماه هشت میشم 

ولی اخرش میدونم حاملگی تموم میشه من نمیفهمم چجوری ماهو حساب کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰هفته میشه ماه چند  ماههای بارداری چجوری حساب میکنین من همش گیج میشم؟

فکرکنم تازه میسه هشت ماه یعنی هفت ماه تموم میشه 

بتید تقسیم بر 4 کنی چون یه ماه 4هفته هستش

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
عزیزم این برنامه رو از بازار دانلود کن دقیق میزنه برات

برای ایفون هم هست این برنامه ی دردونه؟؟اسمشو فارسی نوشته یا انگلیسی؟؟

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

عزیزم شما یک هفته بعد از منی. من با توجه ب پریودی زایمانم 7 بهمنه ولی سونو ان تی یه هفته زودتر زده بود.

شما 37 هفته رو پر کردی. میری تو 38. دیگه اخراشه. ساکتو اماده بذار و منتظر باش.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
عزیزم شما یک هفته بعد از منی. من با توجه ب پریودی زایمانم 7 بهمنه ولی سونو ان تی یه هفته زودتر زده ب ...

باحساب خودمم از رو‌پریودیم میشه ۳۷ و ۱ روز ینی رفتم تو ۳۸ ولی سونو یه هفته عقبه نمیدونم دیگه کدوم دقیقه!واسه شما طبیعی زده ۷ بهمن؟؟؟

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
باحساب خودمم از رو‌پریودیم میشه ۳۷ و ۱ روز ینی رفتم تو ۳۸ ولی سونو یه هفته عقبه نمیدونم دیگه کدوم دق ...

واسه من با تاریخ پریودی ک حساب کردم شد 7 بهمن. ولی تو سونو ان تی و انومالی 30 دی تاریخ زدن. ینی ی هفته جلوتر. احتمالا لقاح زود انجام شده. 

باحساب خودمم از رو‌پریودیم میشه ۳۷ و ۱ روز ینی رفتم تو ۳۸ ولی سونو یه هفته عقبه نمیدونم دیگه کدوم دق ...

دکترم هم وقتی حساب کرد گف 7 بهمن، ولی وقتی بهش گفتم ان تی زده 30 دی گف همون 30 دی بیا. اخه احتمالا سزارین شم.

منظورم اینه ک میگن سونو مهمتره تا تاریخ پریودی.

عزیزم شما یک هفته بعد از منی. من با توجه ب پریودی زایمانم 7 بهمنه ولی سونو ان تی یه هفته زودتر زده ب ...

وای منم ۶اردیبهشت تاریخ اخرین عادتمه .

یعنی منم منتظر باشم ؟؟چه هیجان اور و استرس انگیز .

ولی سونو واسه من زده ۱۲ بهمن زایمان.

چرا؟؟

۳۷ هفته کاملی 

از فردامیری ۳۸ هفته

تو نت بزن محاسبه سن بارداری برات محاسبه میکنه دقیقم هست

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
وای منم ۶اردیبهشت تاریخ اخرین عادتمه . یعنی منم منتظر باشم ؟؟چه هیجان اور و استرس انگیز . ولی سونو ...

میگن باید رو تاریخ سونو حساب کنی و از تاریخ پریودی هم دقیقتره.

بنظرم بعضی وقتا لقاح زودتر یا دیرتر انجام میشه و رشد جنین با توجه ب اون پیش میره. مال من تاریخ زایمان زودتر شده و مال شما دیرتر.