2777
2789

یه هفته تا ده روز

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟زودتر نمیریزه اخه خجالت میکشم

من کل بدن رفتم 

صورتم هم همینطور بود 

برو وکس کن خییییییلی دیر درمیاد

دو ماه دیگه برو لیزر 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
من کل بدن رفتم  صورتم هم همینطور بود  برو وکس کن خییییییلی دیر درمیاد دو ماه دیگه برو ...

آخه گفت یک ماه دیگه،گفت اصلا بز ژلت چیزی نزن،مگه چند روزه میریزه؟؟

خدایا بابت همچی شکرت
آخه گفت یک ماه دیگه،گفت اصلا بز ژلت چیزی نزن،مگه چند روزه میریزه؟؟

یه هفته تا ۱۰ روز 

همش که نمیریزه 

تیکه تیکه میریزه. یه جاهایی هست یه جاهایی نیست 

من این کارو کردم 

رفتم وکس 

دو بار بیشتر هم صورتمو واسه لیزر نرفتم 

شهریور و مهر رفتم 

نه عزیزم 

دو ماه یه بار میرم وکس

راحت شدم

نه عزیزم  دو ماه یه بار میرم وکس راحت شدم

نه من میخوام دوره لیزرمو تمام کنم؛که سالی یبار برم شارژ،فردا میشه چها روز؛زیر چونم خیلی بد شده یعنی همین چند روز میریزه

خدایا بابت همچی شکرت
نه من میخوام دوره لیزرمو تمام کنم؛که سالی یبار برم شارژ،فردا میشه چها روز؛زیر چونم خیلی بد شده یعنی ...

میدونم یه هفته تا ده روز طول میکشه که بریزه 

مال من اینجوری بود 

بدنم هم میرم همینه 

انقد طول میکشه تا بریزه

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

به متولدين هر ماه در ماه تولدشان هديه تخفيف 50 هزار توماني اهدا ميشود

تخفيف ويژه براي دانشجويان با به همراه داشتن کارت دانجشويي

مشاوره رایگان بصورت تلفنی و حضوری

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6