2777
2789

هميشه دعا ميكردم ازدواج كنه تا دخالت هاش بره از زندگيم 

سه بار من ازدواج كردم 

دوتا همسره اولي من خوب نبودن جدا شدم 

اين شوهرم خوبه زندگيم خوبه 

ولي راه دورم 

شش تا خواهر داره 

همشون بي ادبن و اذيتم ميكنن 

مادرش دخالت ميكنه 

به همه چيز من كار دارن 

به پوشك كردن بچه ام 

حاي ميگن غزا نده به بچه ات زياد 

خسيسن

همشونم شوهراشون يا پدر مادر ندارن يا اگه دارن شهرستانن سال يك بار ميرن اونجا 

اينم كه داره ازدواج ميكنه پسره تك پسر پدرم نداره 

يك خواهر 

اونم با سن ٣٠سالگي داره ازدواج ميكنه 

واسه بخت خودم متاسف شدم 

هميشه ساده بودم اين شد زندگيم 

كتك حتي ميخورم به خاطر بچه ام زندگي ميكنم 

اونم از بالاي خانوادش اون خواهرش كتك ميخورم 

شوهرم خوبه ولي چه فايده اين همه از سن كم غصه و طلاق ووووووو

همسره اولم خيانت ميكرد دومي هم اعتياد 

متاسفم واسه خودم 

خانمای گل میشع واسه حل شدن‌ مشکلم‌ صلوات بفرستید❤😥

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مسئولیت هیچ کدوم از انتخاب‌های خودت را نمی‌خواهی قبول کنی؟ تحقیق و شناخت و رفت و آمد با همسر آینده یک کاری هست که هر کسی انجام نده گرفتار می‌شه. اینا اسمش بخت نیست اینا اسمش دانایی هست. تا مسئولیت رفتارهای خودت رو قبول نکنی و همیشه احساس کنی بدبختی و مظلوم زندگیت همین طوری در رنج می‌گذره.

الانم متوجه نشدم زندگیت بلاخره خوبه یا کتک می‌خوری؟ آدم توی زندگی خوب کتک نمی‌خوره. ولی در هر صورت شرایط زندگیت هر چی باشه با دانایی خودت وضعیتت می‌توته بهتر بشه. اگر انرژیت رو صرف فکر کردن به زندگی دیگران بکنی، به خودت ظلم کردی.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

عزیزم ..هر کسی یه سرنوشتی داره به داشته هات قانع باش خیلیا اونم ندارن ولی در مورد کتک!!!سعی کن کتک نخوری غرورتو حفظ کن وقتی شوهرت عصبی میشه سکوت کن 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

خیلی زشته ....مگه اولا 30 سال چه سنی هست که اینطور میگسد یا اینکه پدر مادر طرف فوت شدن این الان اپشن هست ؟؟؟بهتره شما هم سرتون تو زندگی خودتون باشه ...حالا چون شما 2 بار ازدواج ناموفق داشتید قطعاا فقط از سر بخت شما نبوده ...قرار نیست ایشون بابت حس شما بدبخت بشه که ...بعدم داره تو اوج عقلانیت ازدواج میکنه معلومه ریسکش پایین تره

گذشته ها گذشته هر چقدر هم حرص بخوری عوض نمیشه اوضاع پس الکی حرص نخور مریض میشی

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

خیلی زشته ....مگه اولا 30 سال چه سنی هست که اینطور میگسد یا اینکه پدر مادر طرف فوت شدن این الان اپشن ...

مگه من ميگم اون بدبخت بشه 

من واسه خودم ناراحتم 

بهترينم از هر نظر ولي اونا با اون ذاتشون اونطوري ازدواج ميكنن 

انقدر دخالت ميكنن كه منو شوهرم كه باهم خيلي خوبيم يع دفعه به دعوا كتك ميوفتيم 

الانم ميگن اون داره ميره بعد من برم كارها مادرش هروز كنم 

خونم ببرم طبقه اونجا كوزت شام ناهار اونا بشم