2777
2789
عنوان

ترشی گل کلم

9270 بازدید | 16 پست

کسی تا حالا ترشی گل کلم درست کرده??میخام ببینم مث بعضی ترشیای دیگه مثلا 3قسمت آب جوشیده و یه قسمت سرکه باید بریزم یا فقط سرکه تنها ...اگه سرکه تنها باید بانمک بجوشونم سرد ک شد بریزم رو گل کلمام???لطفا کسی میدونه کمک کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امسال اینجور گذاشتم عالی شده دو واحد آب نمک باشه بهتره دو واحد سرکه. گل کلم و کرفس وهویج وکمی س ...

ممنون 🌼سرکم سفید نباشه بد میشه??کسی جوابمو نداد منم پولم تموم شد نمیتونم سفیدشو بگیرم

ممنون 🌼سرکم سفید نباشه بد میشه??کسی جوابمو نداد منم پولم تموم شد نمیتونم سفیدشو بگیرم

سفید رنگ ترشی رو اصلا تغییر نمیده و ترشی خوشرنگتر میشه 

اما اگه نصف نصف بریزی خیلی به چشم نمیاد.

یکیم اگه یه وقت زیاد گذاشتی یه مقدارشو بزار تویخچال که زود رنگش عوض نشه

💏
مرسییییی

بيا عزيزم من برات توضيح بدم 

هي ميگي سركه سفيد ندارم باز حرف خودشون رو ميزنن 

عزيزم هر يك ليوان سركه دو ليوان آب معمولي 

من آب رو نميجوشونم همينطور آب ساده از شير آب ميريزم 

همه وسايلت روبا هم مخلوط كن نمك بزن ، نمك رو زياد تر بريز ، اگر ميخواي مجلسي باشه زردچوبه بزن اگه ميخواي قرمز بشه كلم قرمز خورد كن بريز تو موادت اينجوري رنگش صورتي ميشه 

حتما حتما حتما گلپر بريز چون گل كلم بوي بدي ميده اينجوري خوش عطر ميشه 

اگر ادويه ترشي داري بريز دوست داشتي سياه دونه بريز نداشتي همون سبزي معطر چه خشك چه تر فرقي نداره نداشتي نعناع خشك بريز 

اگه ساقه و برگ كرفس هم بريزي خوشبو ميشه 

عزيزم ترشيه ديگه هر چي در توانت هست همونجوري انجام بده قران خدا نيست كه نشه عوضش كرد 

مباركت هم باشه ايشالا به شادي بخوريد 

هر سوالي داشتي ريپلاي كن جواب ميدم