2777
2789
عنوان

بیاین ببینم ...

396 بازدید | 67 پست

اگه قرار بشه سه تا از آرزوهات همین الان براورده بشه  اونا چین؟؟؟

خودم : هیچ وقت مریض نشم 😊

پرواز با پاراگلایدر 😂 

جهانگردی 🙄

گاهی ،،،ایجاد تغییر و رسیدن روزهای خوب مستلزم تجربه های تلخ است...☺

دخترم سالم بیاد بغلم و ساکت باشه

شوهرم همیشه سلامت باشه و سایش بالا سرم

و اینکه همیشه عاشقم باشه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

ب عشقم برسم

با هم خوشبخت بشیم

خونوادم و عشقم تاابد زنده باشن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم سالم بیاد بغلم و ساکت باشه شوهرم همیشه سلامت باشه و سایش بالا سرم و اینکه همیشه عاشقم باشه

عزیزم 

ب عشقم برسم با هم خوشبخت بشیم خونوادم و عشقم تاابد زنده باشن

انشالله که هر په زودتر این اتفاق بیوفته 

با عشقم ازدواج کنم بابام خونه دار بشه داداشم یه کار خوب پیدا کنه یه صلوات بفرستین برام😢

اللهم صلی علی محمد و ال محمد

فرج حضرت آقا،،،،،خونه دار بشم ،،،،،همسرم  شغل پیدا کنه ،،،،،،،سلامتی خودم و خونوادم،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔