2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌ ی کیلو قلم گوسفند میگرفتم از وسطش نصفش میکردم

هربار یه دونه یعنی دوتیکه شب مینداختم تو قابلمه تاصبح صلحشم هویج ک برنج و سیب زمینی و ..اضاف میکردم

خ خووووبه‌عااالیه

شربت شیره انگورم حتما بده

شیره انگور مرغوب

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍

سوپ مقوی براش درست کنید تو سوپش زرده تخم‌مرغ بریزید

انواع‌میوه ها بهش بدید

اب گوشت اب پز

برا میان وعده براش بیسکویت بدارید روش ی  کم‌کره بمالید

البته که شیر خودتونم بهترین چیزه دیگه 

آبگوشت ماهیچه با یه قلم گوسفندی و یکم لوبیا سفید و یه سیب زمینی درست کن.بزار کامل بپزه و له له بشه بهش بده بخوره.یکمم میتونی نون توش بریزی و له بشه بهش بدی.

سوپ درست کن با تیکه سینه مرغ تا پخت مرغا رو ریش ریش کن و بزار بازم جابیفته.توشم هویج و فلفل دلمه ای بریز و بلغور جو.

شیرموز براش درست کن.

کته ماش با گوشت گردن براش بپز.گوشت گردن خیلی مقویه

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!  

دوست خوبم پسر منم یکسالشه تا حالا سرما نخورده من بهش عصاره گوشت گوسفندی میدم غیر از اون اب قلم گوسفندی میگیرم میریزم تو قالب شکلات تو هر کدوم از غذاهاش یدونه ازونا رو میندازم یک روز در میون هم شیره بادوم میگیرم میریزم تو شیشه میدم بخوره اب سیب هم زیاد میدم هر روز چند پر پرتقال میزارم جلوش میخوره بقیه غذاش همون غذای سفره است 

ب اندازه ۳۰ سی سی شیره انگور مرغوب و طبیعی میریزم تا ۱۸۰ یا بیشتر اب  قدری ک ن رقیق بشه ن غلی ...

مساله اینه ک شیره انگور مرغوبو از کجا گیر بیارم ؟ چون من بچم کمخونی داره فک کنم خوب باشه براش البته تازه رفته توی 9 ماه

مساله اینه ک شیره انگور مرغوبو از کجا گیر بیارم ؟ چون من بچم کمخونی داره فک کنم خوب باشه براش البته ...

من از ۴ ماهگی میدادم

والا نمیدونم 

من‌چون قمم زیاده جاهایی ک‌مواد ارگانیک وطبیعی داشته باشن

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍