سلام میخواستم بپرسم شما واسه عقد محضری چیکار کردین یعنی کلا عقدتون چجوری بود و چقد هزینه کردین ...خوشحال میشم اگه دوستانی ک در این باره اطلاع دارن نظرشونو بگن😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه روز قبلش برو آرایشگاه لباس خوشگل بپوش برین آتلیه عکس،بگیرید
برای بعد از،عقد هم یه رستوران خوب رزرو کنید با مهموناتون برین اونجا
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
از ارتیشگاه مستقیم رفتم محضر عقد خوندن کادو دادن بعد اومدیم خونه ما دو سه ساعت رقص اینا بودم بعدم اون مهمونایی که دعوت شام بودن موندن اون یکیها تشریف بردن شاممونم که توی رستوران بود