2777
2789
عنوان

همش خواب مبینم...

111 بازدید | 18 پست

بچه ها من قبلا يکيو خیلی دوست داشتم،البته دوست نبودیم و فقط چن بار پيامکي درارتباط بودیم ،اونم احوال پرسی و گاها از آینده می گفتیم،درمورد همه چیز حرف نميزديم.یک بارم دستم بهش نخورد،یک بارم تو صورتش نگاه نکردم.این بر میگرده ب 4سال پیش.دیگه از اون موقع ها ندیدمش.ولی الان چن مدته هرشب خوابشو میبینم.هرشببببب....،تو فکرشم نیستم ک بگم بخاطر اینه.الان همش عذاب وجدان دارم.اعصابم بهم می ریزه.با خودم فکر خیانت ب شوهرمه ی جورایی.چیکار کنم?  

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
جدی نگیر خواب ک دست ادم نیست

آخه چراهرشب?تو خوابم دوسش دارم انگار.

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب دیدن که نشد خیانت عزیزم.

عذاب وجدان دارم.دست خودم نیس.اصلا صبحها نمیتونم از جام بلند شم.

منم شدیدا یه مدتی اینطوری بودم اصلا اصلا بهش فک نمیکردما اصلا چون بقدری همسرم کامله واسم که نخوام به جنس مخالف دیگه ای فک کنم

تااینکه سروکلش پیدا شد تو ایمو واسم ویس فرستاده بود عکسشو دیدم میخکوب شدم

اگه بهش فکر کنی آره میشه خیانت! 

بهش فکر نمی کردم اصلا.الان چند مدته میاد ب خوابم.دیگه ب خوابه فکرميکنم  

منم شدیدا یه مدتی اینطوری بودم اصلا اصلا بهش فک نمیکردما اصلا چون بقدری همسرم کامله واسم که نخوام به ...

تو هم دوسش داشتی قبلا???

خب بعد چی شد?

تو هم دوسش داشتی قبلا??? خب بعد چی شد?

ما عاشق هم بودیم اونم۴سال ۱۰بار اومد خواستگاری بابام قبول نکردکه نکرد.بعد گذشت۹سال هنوزم اون ازدواج نکرده.

خداروشکر میکنم که نشد الان یه همسری دارم که یه تارموشو بادنیا عوض نمیکنم

بعدش هیچی منم باایمو بلد نیستم کارکنم جزییاتشو نمیدونم به خواهرم گفتم گفت واست موج میفرستاده خوابشو هی میدیدی.تااینکه بلاکش کردم گفتم اگه نخوام اینکارو بکنم خیانت کردم به عشقم به زندگیم به دخترم که حاصل عشق زندگیمه

ما عاشق هم بودیم اونم۴سال ۱۰بار اومد خواستگاری بابام قبول نکردکه نکرد.بعد گذشت۹سال هنوزم اون ازدواج ...

چی بگم.من ماجراها داشتم  

عشقتون پایدار دوستم

شب میخوابی صد بار بگو لا اله الا الله خب مگه چی میشه بگی به اون فکر نکن به خدا فکر کن که هر کاری برا ...

من خودم خیلی اهل ذکر و این چيزام.ولی تاثیر نداره

ممنونم عزیزم هرروز خدارو شکر میکنم که قسمت هم نشدیم و خدا همسرمو بهم هدیه کرد

واست کلی خوشحالم