2777
2789
عنوان

بارداری بعد مصرف لترزول

278 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم من تو اقدامم و این ماه دکترم لترزول داده و گفته از روز پنجم هر دوازده ساعت یکی بخورم ولی تو نت خوندم اکثرا روز سوم میخورن چیکار کنم؟ و بعد قطع قرص چن روز بعد اقدام کنم میشه کمکم کنین؟

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه

تو تخمک گذاریت اقدام کن خیلیا روز پنجم میخورن خیلیام روز سوم . ۳ روز بعد از پاکی یه روز در میان اقدام کن

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تخمک گذاریت اقدام کن خیلیا روز پنجم میخورن خیلیام روز سوم . ۳ روز بعد از پاکی یه روز در میان اقدا ...

اخه من دورههام ۳۵ روزه اس تخمک گذاریم میشه بیستم یعنی با مصرف لترزول تخمکگذاری زودتر میشه ؟

من از روز سوم خوردم بعد روز یازدهم پری رفتم سونو بعدش بر اساس اون اقدام کردیم

یعنی ب طول دوره بستگی نداره؟ خوشبحالت واسه منم دعا کن😢😢

اخه من دورههام ۳۵ روزه اس تخمک گذاریم میشه بیستم یعنی با مصرف لترزول تخمکگذاری زودتر میشه ؟

نه زودتر نمیشه فقط تخمکات بزرگ میشن اگه دوره هات ۳۵ روزه س و جنسیت برات مهم نی از پونزدهم شروع کن اقدام اگه نه کیت تخمک گذاری بذار مثبت شد اقدام کن

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
نه زودتر نمیشه فقط تخمکات بزرگ میشن اگه دوره هات ۳۵ روزه س و جنسیت برات مهم نی از پونزدهم شروع کن اق ...

راستی بهم آمپول نداده فقط قرصه اگه باردار نشم کیست میشه؟

راستی بهم آمپول نداده فقط قرصه اگه باردار نشم کیست میشه؟

نه منم بدون آمپول خوردم اون در صورتیه که تخمکات بزرگ باشن و سر خود قرص بخوری . کوچیکا اگه باردار نشی ا  بین میرن . من ک خوردم و نشدم کیستم نشد

والا من الان سه دوره دارم میخورم ...‌ ایندفعه اگه بازم این قرصو داد میخوام برم خارجیشو بگیرم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
والا من الان سه دوره دارم میخورم ...‌ ایندفعه اگه بازم این قرصو داد میخوام برم خارجیشو بگیرم

چن روز بعد میری رو اقدام؟ روز سیزده یا چهارده برو سنو ببین تخمک گذاری داری اقدام کن 

چن روز بعد میری رو اقدام؟ روز سیزده یا چهارده برو سنو ببین تخمک گذاری داری اقدام کن 

دکترم اصلا برام سنو نمینویسه بهش بگم برام سنو بنویسه یعنی .... تو سنو مشخص میکنه تخمکگذاریو رو 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

من همه ازمایشها خوب بوده واسه همسرمم هم همینطوره فقط روزایی که برای اقدام میریم همش پرته هردوشاغلیم و پراز مشغله ..‌‌ هرماه یه بلایی مییاد روزای اصلی رو از دست میدیم واقعا موندم چیکار کنم.... اصلا ممکنه تخمکگذاری برام اتفاق نیافته

دکترم اصلا برام سنو نمینویسه بهش بگم برام سنو بنویسه یعنی .... تو سنو مشخص میکنه تخمکگذاریو رو 

آره برو سنو خودت بگو واسه برسی فوکلیکول رفتی اونجا ک معاینه شدی بهت میگه ک فولیکول غالب داری و کی بری اقدام 

تو سنو مینویسه یا باید ببرم دکتره برام بخونه .... ایندفعه اگه نشد به دکترم بگم برام سنو بنویسه تا روز تخمگذاریمو بفههم یعنی با یه سنو مشخص میشه