2777
2789

من شیاف پروژسترون استفاده میکردم دکترگفتم دیگه به جاش بهم قرص بده دوفاستون داد گفت روزاول 4تاباهم بخورروزای بعد 2بخوربد نیست ضررنداره کسی خورده تاحالا 8هفته هستم

چه زیاد مگه چندتا شیاف داشتی در روز؟ خونریزی داری؟ هماتوم داری؟

من روزی دوتا داشتم هر دوازده ساعت یکی. 

از هفته ۱۳ هم روزی یکی خوردم‌تا هفته ۳۲

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زیاد مگه چندتا شیاف داشتی در روز؟ خونریزی داری؟ هماتوم داری؟ من روزی دوتا داشتم هر دوازده ساعت ...

شبی یه شیاف ...هماتوم داشتم دیروزرفتم سونو گفت هماتوم خوب شده ولی نمیشه یهو شیاف رو ول کنی برای همین روز اول 4تاقرص باهم بخور

من 9هفته هست سه هفته هست دارم اسپرین میخورم روزی یکی

خوبه تا زمانيكه نياز باشه بايد بخوري

منم هم آسپرين هم هپارين مصرف داشتم

اما من بيماري ون ويلبراند هم دارم

ديگه تا ١١هفته هردوتاشو قطع كرد دكترم

اما بقيه مريضها تا ماه نه و حتي سه ماه بعد زايمان

ميدونم هپارين و آسپرين مصرف ميكنن

خيالت راحت به دكترت اعتماد كن 

تا سه ماه اول كه خيلي مهم هم هست اين داروها معمولا تجويز ميشه معلوم دكترت به فكره

🌸

از لیستی که تو تنها تاپیکم هست ،به طب اسلامی شهرتون مراجعه کنید ‌. حتما راجع بهشون پرس و جو کنید من  این لیست رو از مدیر کانال درمان شدگان طب اسلامی پیام رسان سروش درخواست کردم و برام فرستاد . امیدوارم مشکلتون سریع حل بشه .

نمک دریا فراموش نشه ،حتما نمک دریا رو جایگزین نمک تصفیه شده بکنین.