2777
2789
عنوان

مامان خانوما بياين سوال دارم درباره زايمان .....

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 26 پست

بنظرم زایمان اول هرچی بخوری باز نمیشه رحم ،من گل گاو زبون ،تخم شوید چقدر پیاده روی هیچی به هیچی 

فرداش دکترم گفته بود بیای ،خیلی شیک ومجلسی صبح با شوهرم رفتم بیمارستان ،ساعت۹صبح سرم زدند شبش دردام شروع شدساعت ۴صبح زایمان کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيززمم من همين الان برات تو خصوصي پست گذاشتم 

جانم خوندم خيليييي ممنونم ...

😘♥️🥰

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
خانومایی که طبیعی زایمان کردین توروخدا از تجربه هاتون بگین خیلی وحشتناکه زایمان؟؟

واسه من که نه ،گرچه درد داره ،ولی درد طبیعی بدن ،خدا توانشو میده ،فقط بخیه های بعدش آدم اذیت میکنه 

سلام عزیزم  من از ساعت دو دردام شروع شدن . همش میرن و میان  نمیدونم چکار کنم ک بیشتر شن& ...

اي جانم به سلامتي برا منم دعا كن ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
جانم خوندم خيليييي ممنونم ... 😘♥️🥰

فدات شم گلم 😘😘

دوباره پست گذاشتم برات اونجا ولي لازم نيست الان بخوني فعلا به تاپيكت برس 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
حمام آب ولرم ،مثل دوست حموم برید ،آرایش کنید تا ان شاءالله بیاد 

خخخخ ارایشو خوب اومدی 

میگم تو زایشگاه مشکلی نیست ارایش داشته باشیم ؟ 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
خخخخ ارایشو خوب اومدی  میگم تو زایشگاه مشکلی نیست ارایش داشته باشیم ؟

فکرنکنم کاری داشته باشن ،فقط نمیذارن جیزی توببری ،حتی قرآن ،من گفتم تا شب بیکارم تا دردام بیاد ،قایمم کرده بودم ،نذاشتن ،

نه زیاد. منکه یه ماه و نیم دیگه دوباره زایمان دارم و انشالله طبیعی بازم.سخت‌نگیر 

منم یه ماه دیگه زایمان دارم اونم طبیعی هرچی خودمو به در و دیوار زدم گریه کردم کسی برام ننوشت سزارین الان واقعا نمیدونم چیکارکنم میدونی طوری هستم که از در بیمارستان رد میشم استرس و وحشت دارم دیگه زایمانم بهش اضافه شده باورکن این چندوقت انقدر بهش فکر کردم که دارم تحلیل میرم شبا کابوس میبینم دارم زایمان میکنم اونم خیلی وحشتناک😔😔😔😔😔

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ