2777
2789
عنوان

به نظرتون من شوهر ذليلم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 31 پست
خب خودت داری میگی عزیزم ترس داری ازش دیگه

اره ولى ترسم انگار غير منطقيه. مثلا مامانم ميخواد بياد خونمون با وجودى كه خيلى مامانمو دوست داره ميترسم بهش بگم پيش خودم فكر ميكنم حالا وحشى ميشه يا تيكه ايى چيزى ميندازه در حاليكه مثلا يه ساعت بعد خودش ميگه مامانت خيلى وقته نيومده خونمون دلم براش تنگ شده ولى من سر هر چيز كوچيك و مسخره ايى ( كه به خاطرش شايد هيچ وقتم دعوايى نكنه) ترس دارم بهش چيزى بگم.

خب عزیزم،  ببین سعی کن با آرامش و با تدبیر و تیزهوشی نظرتو بهش بگی،  زندگی یک ماجرای 50، 50 هستش. نصفه قضیه شما هستی،  نصف قضیه اونه،  البته به نظرم اینطور که شما میگی آون همیشه به حرف گوش میده،  بعضی وقتها که گوش نمیده و زیر بار زورگو تو نمیره،  عصبانی میشه!!!!  عزیز دلم نه تو ذلیل هستی و نه اون،  فقط سعی کنید زندگیتون متعادل باشه و با عشق و محبت،  مهربونی کردن با غر زدن فرق داره ها.... غر نزنید همه چیز حل میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می‌دونی برای چی گفتم از این لحاظ که ایشون شاید موقعیت مالیشون تو را جذب کرده چون اختلاف سنی هم که دا ...

همين ديگه چون از من بزرگتره فكر ميكنه بيشتر حاليشه. در حاليكه همه دوستاش بهش ميگن زنت از نظر سنى از خودت ١١ سال كوچيكتره ولى از نظر فكرى و يا پختگى ١١ سال ازت بزرگتره! ☹️

این فاصله  سنی باعث شده این اختلافات پیش بیاد یکی خودش کاردون حساب می کنه

خب باید قبول کنیم که ما خانما به یک رهبر نیاز داریم،من خودم همیشه دوس دارم یکی باشه بهش تکیه کنم، اعتماد کنم و آون قدرت تدبیر و مدیریت داشته باشه،  این جزو وجود منه،  حالا شوشو ی آدم کاردون باشه بد نیس که

اره ولى ترسم انگار غير منطقيه. مثلا مامانم ميخواد بياد خونمون با وجودى كه خيلى مامانمو دوست دار ...

نمیدونم چی بگم شمابهترمیشناسی همسرتو ولی فک میکنم بهتره این ترسو ازخودت دورکنی..زنو شوهر بایدرفیق هم باشن این ترس معنایی نداره عزیزم.چندبار حرفاتومحکم قاطع بگو که خودتم باورت بشه ترسی نداریو ترست بریزه

همين ديگه چون از من بزرگتره فكر ميكنه بيشتر حاليشه. در حاليكه همه دوستاش بهش ميگن زنت از نظر سنى از ...

ببخشید این خیلی حرف مخربی به شما زده شده این باعث میشه شوهرتان شکننده بشه و برای اینکه ثابت کنه از شما بیش‌تر می فهمه زور میگه و میگه حرف اون درسته اجازه نده پرچم شوهرت رو ببر بالا بگو اصلا اینطور نیست 

خب باید قبول کنیم که ما خانما به یک رهبر نیاز داریم،من خودم همیشه دوس دارم یکی باشه بهش تکیه کنم، اع ...

عزیزم  بد نیست تا جای که خانم هم راحت باشه نه این که مثل استاتر عزیزمون همیشه نگران باشه

خب باید قبول کنیم که ما خانما به یک رهبر نیاز داریم،من خودم همیشه دوس دارم یکی باشه بهش تکیه کنم، اع ...

من اصلا اینجوری نیستم نظرتوتو به تمام خانما تعمیم ندید لطفا 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

عزیزم یه چیزی این وسط مشکل داره ووگرنه اگه درست و به روال بود شما ترس نداشتی بهتره با همسرت این موضوع رو دوستانه حل کنی نباید این رابطه جوری پیش بره که عزت نفس شما لگدمال بشه نه با دعوا بلکه با سیاست زنونه کاری کن همسرت متوجه رفتار اشتباهش بشه اگه از اول کوتاه نمی اومدی ایشون از قلدر بودنش تو خونه سواستففاده نمیکرد قطعا ایشونم میدونه از ترسش اینکارارو میکنی مردا احساس حاکمیت تو خونه رو دوس دارن این حسو بهش بده ولی بذار این. حسو بهت بده که توام ملکه هستی تصمیم گیریها مشترکه اسمش روشه زندگی مشترک بدون تحکم اینارو به همسرت منتقل کن که راهو درست برین

من اصلا اینجوری نیستم نظرتوتو به تمام خانما تعمیم ندید لطفا 

موافقم من خودم با اینکه عقدیم مدیریت پول و درامدو برعهده گرفتم همسرمم بعد چن بار امتحان میگه مدیریتت هوشمندانس درنتیجه این چیزا باید امتحان پس داده بشه هرچیزی مشترک باشه خوبه استقلال هم خیلی خوبه 

موافقم من خودم با اینکه عقدیم مدیریت پول و درامدو برعهده گرفتم همسرمم بعد چن بار امتحان میگه مدیریتت ...

دقیقا منم همینطورم و کلا شخصیت وابسته ای ابدا ندارم

و خدایی که به شدت کافیست ... 

حرف گوش کن باش ولی ترستو بذار کنار وگرنه هی که بیشتر بری جلو بیشتر احساس کمبود و ضعف میکنه،به قول خودت البته ببخشی از بس وحشی بازی دراوورده این ترس تو وجودتت ریشه کرده،عزیزم شهامت داشته باش واسه همه چی،ولی در عین حال زندگیتم حفظ کن عزت و احترامتم سر جاش