2777
2789
دم عیده و همه به فکر خونه تکونی و تر و تمیز کردن خونه و نونوار کردن اون

خیلی خوبه که یه خونه تکونی هم تو دلهامون هم داشته باشیم و نفرت و قهر و عادات ناپسند رو بریزیم دور

الان که تو سایت هستیم تو همین فضای مجازی که نمونه ی یه جامعه ی کوچیکه که ما روزانه باهاش سر و کار داریم

از همین جا شروع کنیم

البته اینجا فضای مجازیه و ما همو از رو پست ها و عکس ها و اسم های مجازیمون میشناسیم

و نمیشه با چندتا پست راجع به شخصیت کسی قضاوت کرد

هرکی از هر کاربری دلخوری داره یا دلی رو از دل های کاربرا رنجونده همین جا بیاید آشتی کنیم

اول از همه خودم از همه ی دوستانی که خواسته یا ناخواسته با پست هام رنجوندمشون معذرت میخوام

و امیدوارم دلشون رو با دلخوری از من انباشته نکنن

حالا بیاید شروع کنیم

بعدی........
اوری من هرگز نمیبخشمت هرگزززززززززززززززززز برات متاسفمممممممممممممممممممممم
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مهربونی اوری خخخخخخخخخخخخخخخ زیادی مهربونی
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...