2777
2789
میگم که لباس میپوشه دوتا دست داره دوتا پا روی پاهاش راه میره 

مطمئنی منظورت سگه😕😕

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐یعنی چی

فک کنم منظورش ی کسی باشه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
سگ پیر خونمو میگم شوهرمو😠😬😬😬

😶 بحث خانوادگیه

دعوات شده؟

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
سگ پیر خونمو میگم شوهرمو😠😬😬😬

😓😓😓

😶 بحث خانوادگیه دعوات شده؟

دیگه نمیخامش کاشکی همون پارسال به حرف خانوادم میکردم طلاق میگرفتم😭😭😭😭

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
منم یه سگ دارم ببا اینو هم ببرش مردشورشو ببرن نمیخام ببینمش

چطور ميتوني اينو بگي؟ مگه اسباب بازي و بازيچه هست كه ميارين بعد نميتونين مسئوليتشو قبول كنين؟؟ سگ ها مظلوم و با محبتن و صاحبانشونو بيشتر از خودشون دوست دارن. نميتونين چرا ميارين؟؟ واقعا كه.