دوستای گلم من سه ماهه زایمان کردم تواین سه ماه خونریزی داشتم البته تویه ماه دوبار پری شدم به فاصله 7روز حالا 5روزه پاکم که تواین 5 وز یبارنزدیکی داشتم که اونم جلوگیری طبیعی بود حالا آب دهنم تلخه حالت تهوع و اسهال گرفتم نکنه باز حامله ام خیلی میترسم وحشتناک
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
اره اصلا دکترم گفته بااین شرایطی که داری احتمال یائسگی زودرسه پریروز سونو دادم
اهان.خب امیدوارم چیزی نباشه
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
نه اصلا آخه ما7ساله همین روش پیشگیری وداریم حالا نمیدونم ترس برم داشته
نترس بابا منم ۷ روز عقب انداختم اخرشم پریود شدم ن بابا بالاخره ماستم بخای درس کنی باید ی چی ب شیر بزنی تا نزنی ک ماست نمیشه
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ن بابا استرس نداشته باش من کمر درد داشتم دل درد داشتم نفس کم می اوردم همش میرفتم دسشویی...یبوست گرفته بودم سینه هام درد میکرد الانم پریودم😂
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ن ما عقدیم...زدی بی بی ؟؟الان معلوم نمیکنه حداقل دو هفته باید بگذره یا پریودیت عقب بیفته منمطمئنم نیسی