2777
2789
عنوان

بچها میشه بیاین خواهش

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست
بی بی چک جواب میده حالا دارم پس میوفتم بخدا

هفت روز از رابطه بگذره فکرکنم نشون میده

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  اصلا دکترم گفته بااین شرایطی که داری احتمال یائسگی زودرسه پریروز سونو دادم

اهان.خب امیدوارم چیزی نباشه

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
نه اصلا آخه ما7ساله همین روش پیشگیری وداریم حالا نمیدونم ترس برم داشته 

نترس بابا منم ۷ روز عقب انداختم اخرشم پریود شدم ن بابا بالاخره ماستم بخای درس کنی باید ی چی ب شیر بزنی تا نزنی ک ماست نمیشه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
نترس بابا منم ۷ روز عقب انداختم اخرشم پریود شدم ن بابا بالاخره ماستم بخای درس کنی باید ی چی ب شیر بز ...

آخه من الان 5 روزه تاره پاک شدم خودم دارم روانی میشم بااین حالتام 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
آخه من الان 5 روزه تاره پاک شدم خودم دارم روانی میشم بااین حالتام 

ن بابا استرس نداشته باش من کمر درد داشتم دل درد داشتم نفس کم می اوردم همش میرفتم دسشویی...یبوست گرفته بودم سینه هام درد میکرد الانم پریودم😂

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
ن بابا استرس نداشته باش من کمر درد داشتم دل درد داشتم نفس کم می اوردم همش میرفتم دسشویی...یبوست گرفت ...

خخخخخخخ حالا بچه میخاستین یانه

همسرم اومد برم بیبی بزنم طفلکی ازترسش 4تاگرفته 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
خخخخخخخ حالا بچه میخاستین یانه همسرم اومد برم بیبی بزنم طفلکی ازترسش 4تاگرفته 

ن ما عقدیم...زدی بی بی ؟؟الان معلوم نمیکنه حداقل دو هفته باید بگذره یا پریودیت عقب بیفته من‌مطمئنم نیسی