2777
2789

من بودم عزیزم از هیچ خونه خریدیم

به خدا توکل کن

بعد از تمام نمازهای واجب و مستحب چهارده مرتبه یا جواد الائمه ادرکنی بگو سر یکسال خونه دار میشی من با ناامیدی شروع کردم اما بعد از پنج ماه خونه خریدیم

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم عزیزم از هیچ خونه خریدیم به خدا توکل کن بعد از تمام نمازهای واجب و مستحب چهارده مرتبه یا ج ...

جدی؟؟

آخه هیچ پس اندازی نداریم هیچ پشتوانه ایی نداریم 

چ جوری میشه خیلی نا امیدم😔😔😔😔

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

وقتی اخر اخرش میخوایم بریم تو دومتر خاک بخوابیم اخه اینم حرص خوردن داره خواهرم؟افسردگی و ناراحتی داره؟

خونه  باشه یا نباشه مهم نیس مهم دله خوشه

وزن شروع=۶۵.۸۰۰  هدفم رسیدن ب وزن ۵۸  من میتونمممممممممم  
جدی؟؟ آخه هیچ پس اندازی نداریم هیچ پشتوانه ایی نداریم  چ جوری میشه خیلی نا امیدم😔😔😔😔

ما هم همین بودیم

چه پشتوانه ای بالاتر از خداوند که مالک زمین و آسمان هاست یک خونه که چیزی نیست رحمت خدا بالاتر از این حرفاست

ید الله فوق ایدیهم

خدایا شکرت
ما هم همین بودیم چه پشتوانه ای بالاتر از خداوند که مالک زمین و آسمان هاست یک خونه که چیزی نیست رحمت ...

نمیدونم یعنی میشه😔😔😔😢😢😢

وقتی اخر اخرش میخوایم بریم تو دومتر خاک بخوابیم اخه اینم حرص خوردن داره خواهرم؟افسردگی و ناراحتی دار ...

بله حرف شما درست 

ولی من حرص نخوردم بیشتر ناراحتم دلم میخاد خونه بخریم ولی نه پولی هست نه پس اندازی .....

بله حرف شما درست  ولی من حرص نخوردم بیشتر ناراحتم دلم میخاد خونه بخریم ولی نه پولی هست نه پس ا ...

ارزش نداره ناراحتی گلم...ماهم خونه نداریم پولشم نیس حتی ناراحت نباش ایشالا ب اررزوها و خواسته هات برسی گلم 

وزن شروع=۶۵.۸۰۰  هدفم رسیدن ب وزن ۵۸  من میتونمممممممممم  
نمیدونم یعنی میشه😔😔😔😢😢😢

ببین همین حرف تو انرژی منفی است

باید از ته ته قلبت باور داشته باشی

اگر الان یک پدر فوق مایه دار داشتی و میگفت بهت خونه میده و بنامت میکنه تو مطمئن بودی 

خدا که از همه چیز بالاتره تقصیر ما بنده هاست که بهش اطمینان نداریم

خدایا شکرت