2777
2789

من تجربه ای ندارولی نخوربهتره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نخور کار از محکم کاری عیب نمیکنه😁😁

اخه حواسم نبوده خوردم... شوهرم گفت نمیخواست بخوری همش عذاب وجدان دارم  

ای در دل من  میل و تمنا همه تو!!!!                       

بد ترین زمان عمرم همین زمان اقدامه ن حامله ای ن نیستی اصلا نمیدونی چی بخوری چی نخوری من ی دندون پزشکی میخام برم 5 ماهه هنوز موفق نشدم

ب نظرم اگه خاستی یکم بخور ک هوس ات بریزه ولی زیاده روی نکن

نه بابا اون چقدر زعفرون داره  تاره اگه زعفرون اصل باشه  بعدشم زعفرون سقط جنین میاره شما که الان جنین نیست هنوز مونده تا جنین بشه انشالله  از چند هفته دیگه نخور که جنین کاری نشه ولی منم تو بارداری میخوردم اتفاقی هم نیفتاد

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
بنظرتون اگ لقاح انجام گرفته باشه مشکلی پیش نمیاد خیلی نگرانم

نگران نباش گر نگهدار من آنست ک خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد استرس برات بده آروم باش انشاءالله چیزی نمیشه❤ 

بد ترین زمان عمرم همین زمان اقدامه ن حامله ای ن نیستی اصلا نمیدونی چی بخوری چی نخوری من ی دندون پزشک ...

اره بخدا اصن داغونم بخصوص برا ماهایی ک باید کلی زحمت بکشیم تا باردار بشیم...  خیلی شله دوس دارم خیلی هم خوردم خداکنه مشکلی نباشه

نگران نباش گر نگهدار من آنست ک خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد استرس برات بده آروم باش انشا ...

خیلی ممنون گلم شما راست میگی تا خدا نخواد برگ از درخت نمیفته. .. ان شاءالله هرچ ک خیره همون بشه

نه بابا اون چقدر زعفرون داره  تاره اگه زعفرون اصل باشه  بعدشم زعفرون سقط جنین میاره شما که ...

واای ممنون عزیزم یکم خیالم راحت شد