2777
2789

زود عصبی میشم خیلی غر میزنم 

خوبترینش هم مهربونی زیادم

اینا رو بقیه بهم گفتن 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گندترین اخلاقم چند وقته خیلی عصبی میشم از دست بچم بهترین اخلاقم خیلی قانعم وباهمه چی کنار میام تو هر شرایطی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

خوب

اینه که تحت هیچ شرایطی دروغ نمیگم و شدیدا صادقم حتی اگه ب ضررم باشه

با احدی هم رودروایسی ندارم از کسی نمیترسم ابدا خیلی زود میبخشم

اماا بد اینه که زودجوشم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

گند ترین اخلاقم اینه که وقتی بگم نه و نمیام تمام دنیا بیان التماسم کنن دیگه نظرمو عوض نمیکنم

کلی هم تا الان ادم بزرگ و ادمای خیلی سنگین رنگین به خاطر راضی کردن من به یه چیزایی خودشونو ضایع کردن😓 اخرش شرمنده میشم ولی همچنان میگم نه

بقیه هم فحش میدن میرن

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

بدترین اخلاقم اینه که زودازکوره درمیرم مثل دیوونه هامیشم خوبترین اخلاقمم اینه که خیلی زودخالی میشم وعصبانیتم فروکش میکنه کینه ای نیستم دل نازکم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
گندترینش تنبلی مزخرف و خوب نشدنیمه که زندگی مو داغون کرده

بهترینشم مهربونیمه و اینکه خیلی کم از دیگران ناراحت میشم و سعی میکنم به هیچ وجه کسی رو قضاوت نکنم

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

یه اخلاقم هم که نمیدونم خوبه یا بد اینه که به هیچکی اعتماد نمیکنم حتی به بابا و مامانم هم اعتماد کامل ندارم همیشه نصف حواسم به اطرافمه که یکی یه بلایی سرم نیاره😁بسیار شکاک و محتاط و ترسو

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
بدترین اخلاقم اینه که زودازکوره درمیرم مثل دیوونه هامیشم خوبترین اخلاقمم اینه که خیلی زودخالی میشم و ...

من

برعکس خیلی کینه ام, هیچی یادم نمیره متاسفانه