2777
2789

امروز دکتر گفت دو قلو باردارم ولی یکیش قلبش تشکیل نشده هنوز کوچولو هست.

شوهرم میگه من دوقلو نمیخوام یا اون کوچولو رو بنداز یا نمیشه هر دورو سقط کن ولی من میخوام دوست دارم نمیخوام هیچکدومو از دست بدم 

بگین چطور قانع کنم شوهرمو😐😐😫😫

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من تجربه تلخی از دومین بارداری ام که دوقلو بودن داشتم نمیخوام بترسی ولی برای من نموندن و هیچوقت علتش نفهمیدم البته تو یک کیسه اب بودن و یکی شون تو اوایل ماه 6 مرد و اون یکی هم ده روز بعدش مرد کاری نمیشد کرد چون تو یک کیسه بودن و بگذریم که با چه بدبختی اوردمشون بیرون .. در کل بارداری های چند قلویی ریسک دارن و باید خیلی مراقب باشی تو طول بارداری امیدوارم که بارداری ات خوب باشه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام عزیزم من تجربه تلخی از دومین بارداری ام که دوقلو بودن داشتم نمیخوام بترسی ولی برای من نموندن و ...

نه فک کنم برا من جدا جدا بودن یه جا نیست

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤
نه فک کنم برا من جدا جدا بودن یه جا نیست

اگه تو دو کیسه جدا باشن اگه برای یک قل اتفاقی بیفته میشه اون یکی قل را نجات داد ولی خب برای من اینگونه نبود 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ای جانم الان چند وقتته

۶ هفته هستم که یکیش،بزرگه قلب داره یکیش کوچیکه قلب نداره هنوز